Mormor & Moffe

Mamma/mormor med två av sina sex barnbarn på påskafton, en jättefin bild tycker jag på henne och mina tjejer!

Pappa/"Moffe" och Irma trivs väldigt bra ihop, så mysigt när vi är samlade från tre generationer :-) Irmas tröja är för övrigt nyinköpt från H&M och den är så himla fin tycker jag, dessutom väldigt mjuk och skön!

Godkväll tisdag, jag har precis suttit och kikat på årets upplaga av Inför Eurovision Song Contest som nu gått i flera år och är rätt så underhållande tycker jag! Det är väldigt sällan som jag tittar på TV numera, vår inspelningsbara box blev obrukbar när hela brf bytte till Telia för ett tag sedan och utan den fungerar inte mitt TV-tittande något vidare, en sådan måste vi definitivt ha igen när vi flyttar till huset :-)

Dagen har som vanligt rusat förbi, just nu kör jag en fullmatad tvättmaskin och får se om det blir en till innan läggdags. Efter en långhelg borta blir det obalans i "min" tvättkorg vilket jag tycker är lite jobbigt, en överfylld tvättkorg är INTE feng shui om ni frågar mig!

Till middag blev det en av veckans rätter från Linas Matkasse, hade egentligen tänkt laga till inkokt lax men körde på veckans snabba recept vilket var två sorters stekta korvar med bulgur och en fräsch mangosalsa. Perfekt vardagsmat, enkelt och gott med bra sammansättning av näringsämnen (om man väljer korvar med hög kötthalt vill säga) så detta blir garanterat en ny vardagsfavorit här hemma! Fotade inte middagen idag då Rasmus och svärmor var här men nästa gång så blir det bilder och recept på bloggen :-)

På väg till dagis stötte jag på Anna med sonen Maximilian (som numera är en berest liten herre efter att ha besökt två riktiga storstäder på kort tid) och det var jättetrevligt att uppdatera mig på deras vistelse till Barcelona i helgen, längtar dit som en galning nu och måste snart dit igen känner jag!!! Men om några veckor åker hela familjen till Marbella igen så det går ju ingen direkt nöd på oss heller ;-)

Nu skall jag hänga tvätt och slänga in en "rosa maskin", stor kram till er och vi hörs imorgon ♥

Kommentarer :

#1: Rosahjärtan

Tusen Tack för värmande ord! Kunde lätt trycka i mig en stor påse lösgodis idag, såhär dagen före, imorgon är det 1 år sedan mamma dog... Men jag står emot & får nog hjälp från ovan ;-).



Du är ju så smal & fin redan, själv känner jag mig bara som en köttbulle på två ben =). Men men min smalistid kommer...



Hoppas ni haft fina dagar på Västkusten! Vilket väder vi haft! & vilka vackra bilder du tagit!



KRAAAAM

skriven
#2: Helena

Ja, visst skulle man vilja se ut som Helena Seger vid 40. Och Barcelona... Bara älskar den staden!

Ha en fin dag!

Kram H

skriven
#3: Mira

Visst är det härligt att barnen har en bra kontakt med mor- och farföräldrar. Vi träffar ju mina föräldrar flera gånger i veckan och det är underbart. =) Ella är helt trygg med dem och mamma är den enda som får barnvakta henne ;)



Mysiga bilder! Å härligt med en Marbellaresa, när åker ni? Jag vill oxå resa, längtar som en tok till Berlinresan i början av juni. Känns som att jag inte rest på evigheter, trots att vi faktiskt var i Thailand hela februari ;)



Ha en fin dag! Kramis Mira

skriven
#4: Anna - Starwoman

Åh vad kul att få se en bild på dina fina föräldrar för dem har väl inte varit med här på bloggen innan vad jag minns iaf :-) Jättefina bilder med barnbarnen!



Letade upp det nya fina rosa toptyget till buggan till dig på en länk. Tycker det är sååååå fint, hade jag inte vart sån fåntratt hade jag velat ha det till Maximilians vagn men känns inte rätt. Bara att inse att jag är fast i de stereotypa pojk/flickfärgerna, hmmmm! :-)



http://www.familjetorget.se/default.asp?Link=sida.asp&Meny_Id=1077



Hoppas ni har en bra dag!



Stor kraaaaam

skriven
#5: Bella

Så kul att få se bild på dina föräldrar och mysigt att ha så bra kontakt med dem även om ni inte kan träffas så ofta som du säkert skulle vilja med tanke på avståndet. Det är så gott att veta att man har sina föräldrar trots att man idag är vuxen och lever sitt eget liv.



Härligt med en inplanerad resa, jag är så sugen på att åka på en weekendresa, men den här våren får vi ägna åt att fixa hemma i huset.



Hoppas du får en mysig kväll



Kramar Bella

skriven
#6: FruSofie

Vilken jättemysig blogg du har!!

Marbella lät ju underbart=)



Hoppas att du haft en fin dag



Kram

skriven
#7: cecce

Vilka härliga generationsbilder! Andas värme och kärlek!!



Tack för din fina kommentar!! Den hjälpte lite! Det är nog som du säger...våren kan vara en jobbig tid ibland. Vintern har varit tuff på många sätt...och nu känner jag att krafterna börjar ta slut.

Räknar dagarna till sommarlovet. Nu är det 29:-)



Hoppas du fick tvättat bort lite av tvätthögen:-)



Kramar

skriven

Kommentera inlägget här :