Snart ringer vi in det nya...

Tillbaka i Stockholm igen. Det känns ganska skönt även om jag redan saknar Göteborg lite grann, hoppas jag kan åka dit en långhelg i februari. I kväll skall jag ta det lungt, packa upp och eventuellt ta ett bad. Morgondagen blir ganska hektisk med tanke på att jag skall köpa en nyårsoutfit, handla till middagen (jag och J ansvarar för förrätten) samt storhandla och fylla upp skafferiet hemma innan jobbet drar igång igen på tisdag.

Hoppas verkligen att vädret blir lite mer nyårslikt imorgon, idag fick jag ångest så fort jag rörde mig utanför bilen (eftersom det är där jag tillbringat största delen av dagen...). Nyårsnatten skall enligt mig vara kall och stjärnklar och gärna upplyst av orörd pudersnö (känns av någon outgrundlig anledning inte som att morgondagen kommer att bjuda på detta väder...).

Nu blir det blåbärskräm samt äggmacka till middag, kanske inte den mest optimala middagsmaten men med tanke på att det blev (as usual) Mc Donalds i Mjölby på väg hem från Göteborg så får det bli något lättare att äta nu. Mitt nya liv börjar dock inte förrän på tisdag :-)

Ha en skön lördagskväll (känns verklligen inte som lördag idag tycker jag...)

* Caroline *

2007 års sötaste bebis?

Elin & Tiger
Bild: Aftonbladet

Läste på Aftonbladet att Elin & Tiger Woods skall få sitt första barn till sommaren. Hon är ju i och för sig i en annan kategori än vad han är utseendemässigt (fast han har ju andra kvaliteter... på bankkontot...) men jag kan tänka mig att deras bebbe blir otroligt söt. Elin har ju dessutom ett förflutet som barnflicka så hon borde ju vara ett fullblodsproffs på ungar (eller var det bara tigerungen hon ville komma åt när hon babysatt hos Parneviks??).

Tack för den här gången (och på återseende)

Tiden går onekligen fort när man har roligt... i morgon är det dags att åka tillbaka till Stockholm, vilket är skönt på ett sätt men samtidigt lite vemodigt. Systeryster och hennes två busungar kommer jag inte att träffa förrän i sommar nu och då har hon dessutom en ny liten bebbe med sig till Sverige. Det är tråkigt på det sättet att hon och hennes familj bor utomlands för jag skulle gärna ha träffat de betydligt oftare än vad som nu är möjligt.

Veckan i Göteborg har varit jättelyckad men jag känner mig mer och mer som en gräddbulle till formen... nu blir det faktiskt att komma igång med träningen och äta nyttigt, första målet är att känna mig fräsch när vi åker till Thailand i mitten på januari. Sedan är det kanske lättare att upprätthålla en sund livsstil när man kommer hem utvilad och solbränd (vilket jag ju hoppas på att jag gör).

Vi har mer eller mindre bestämt oss för att spendera en eller två nätter i Bangkok (beroende på hur dags vi kommer dit samt hur trötta vi är) och sedan åka till Kao Chang som ligger ganska nära Bangkok och är Thailands näst största ö. Vi har läst om den och det verkar vara en bra mix av vackra sandstränder, stillhet och avkoppling, samt bra restauranger och möjlighet till roliga aktiviteter så som dykning och elefantridning. Idag har vi vaccinerat oss mot Kolera och Hepatit A och jag kan faktiskt fortfarande inte riktigt fatta att jag om tre veckor (peppar, peppar...) är i Bangkok!! Tack igen J för den fantastiska julklappen :-)

Men först hägrar nyårsafton och jag har inte ens funderat på vad jag ska ha på mig, får väl panikshoppa något på söndag dag om affärerna har öppet då. Jag tror att det blir en ganska lugn nyårsafton (vi är åtta personer som ska äta härlig nyårssupé och fira nyåret ihop) vilket passar mig utmärkt efter en hektisk vecka med många sena kvällar och (för) mycket vin...

Nu ska jag packa lite till och fixa en del inför morgondagen. Sov gott!

* Caroline *