En hemlis...Några bilder från gårdagen. Till lunch köpte vi hem smörgåstårta från Erssons fisk i Sickla och innan middagen med vänner & Jimmys bror drog igång kom B & G över på ett glas bubbel och gav Jimmy jättefina presenter. Middagen glömde jag helt bort att fota, stod i köket halva kvällen och fixade med bl.a kvällens Coq au Vin (från Mannerströms Husmanskonst) men en bild på tårtan (som gick i åt i ett nafs, väldigt enkel & väldigt god) kom jag faktiskt ihåg att ta :-)

Söndagskväll igen, dagen efter makens födelsedag samt dagen före första februari 2010! Igår hade vi en riktigt mysig dag och kväll och idag har vi efter några timmar ute i det underbara vintervädret varit hemma och bland annat ätit pizza samt kollat på partiledardebatten på TV. Om jag skall avslöja en "hemlis" om mig själv så är det att jag ÄLSKAR debatter mellan två eller flera partiledare, allra bäst är det förstås om alla partiledare är med. Jag tycker att alla sju är riktigt duktiga retoriker och till skillnad från en del andra (vad jag hört tycks vissa har väldigt svårt för henne) så tycker jag nästan alltid att Maud Olofsson är riktigt underhållande att lyssna till, rakt på sak och lagom bitsk. Lite som en ettrig terrier, haha ;-) Annars tyckte jag nog Reinfeldt var bäst ikväll även om alla sju som sagt var pålästa, engagerade och underhållande att lyssna till. Det kan nog bli ett riktigt spännande valår, det här!

Nu skall jag läsa bloggar en liten stund, därefter blir det Rapport och sedan sängen. Kram på er och ha en bra start på nya veckan ♥

Grattis älskling!
Några bilder på gosungen från igår då vi var ute flera gånger på gården och lekte :-)

Frukost på sängen är avklarad, Irma & Jimmy har tagit ett bad och jag har städat upp här hemma. Nu skall vi strax åka och fixa det sista inför kvällen och sedan blir det födelsedagsmys resten av dagen och kvällen! Ha en härlig lördag vad ni än gör, massa kramar ♥

Luther, Persson och några ICA-handlare...


Vackra blommor från Jimmys mormor till det stundande födelsedagsbarnet!

Så var det kväll igen och i vanlig ordning har jag slagit mig ner med datorn i knät i soffan medan Jimmy sitter i sin älsklingsfåtölj och kikar på fotboll på Canal +. Varför ändra på ett vinnande koncept ;-)

I morgon är jag ledig igen och när jag är hemma med Irma en hel dag längtar jag onekligen lite efter våren, det är ju så mycket skönare att vara ute med henne när solen värmer och kylan inte begränsar lekandet vilket det gör nu. MEN samtidigt har det varit en fantastisk vinter, det senaste året har verkligen bjudit på fyra årstider när de är som bäst! Det skall man inte glömma :-)

Kvällen har förövrigt ägnats åt storhandling på ICA i Sickla, slurp säger det och så försvinner 2000 kronor från VISA-kortet ner i någon rik ICA-handlares ficka... Man skulle äga en ICA-butik suckar jag medan Jimmy suckar på sitt håll och säger att man skulle vara en arvinge till Erland Persson (H&M-giganten Stefan Persson med son kasserade tydligen in 16 kronor per aktie i den årliga utdelningen nyligen vilket inbringade närmare 5 miljarder SEK) och bittra traskar vi till bilen med våra matkassar ;-) Haha, nej riktigt så illa var det inte... Framför allt Jimmy har en ganska skön inställning till sin egen förmåga och har inte alls den där typiska svenska mentaliteten (om det nu finns en sådan...) att Jante & Luther skall följa en vart man går... Han är nog lite mer "american style" medan jag ganska ofta tar sällskap av herr Luther ;-)

Nej, det om detta! Nu skall jag ta det lungt en stund innan sängen hägrar! Kramar till er och sov gott ♥