Grattis älskling!Irma älskar att bläddra i böcker och noga studera alla bilder. Här sitter hon på Louises veranda (igår) och "läser" Babar :-)

Dagarna rusar förbi här i Rågårdsvik, solen gassar och dagtid är vi faktiskt inne ganska mycket med Irma. Varje morgon går jag, Jimmy och Irma en långpromenad innan det blir för varmt ute och på kvällarna blir det en runda till. Min stora passion förövrigt är att lösa korsord vilket jag gör på verandan så fort det ges möjlighet. Helst skall jag ha ett stort glas iskall jordgubbssaft bredvid mig också, det är en riktig höjdare :-)

Jimmy är pappaledig nu i fem veckor och jag har semester, förutom att vara här så kommer vi att åka ner till Göteborg några dagar samt till Öland där vi kommer att vara med Berit och Göran under vecka 29. Det är underbart att ha så många veckor tillsammans innan vardagen börjar igen. Jimmy är dessutom väldigt glad över att han nyligen rott hem sitt drömjobb på ett stort amerikanskt företag efter en lång rekryteringsprocess (sex intervjuer) och kommer påbörja detta i augusti. Jag kommer förmodligen att jobba två dagar i veckan under hösten samt vara fortsatt föräldraledig året ut.

Nu skall jag nog ta en glass (Hemglassbilen kommer en gång i veckan och ända sedan barnsben har det varit ett obligatoriskt inslag att traska dit och köpa hem några påsar blandade glassar att fylla frysen med) och lägga mig i en solstol på altanen med mitt senaste korsord. Hoppas att ni har en underbar kväll, puss på er ♥

Rabarber, sol och saltvattenHej på er i bloggvärlden! Just nu sitter jag hemma hos kära barndomsvännen Louise (som har sommarstuga mitt över gatan) med en bit rabarberpaj och surfar lite, Jimmy åkte tillbaka till Stockholm i söndags och tog datorn med sig men som tur är kan jag blogga lite härifrån istället :-) Jag njuter verkligen av dagarna här i Rågårdsvik, mamma är här också och det är skönt med lite avlastning och i slutet på veckan kommer mina bröder upp igen. Jimmy kommer nog tillbaka hit på lördag, eventuellt kommer han att pendla lite mellan kusten och Stockholm under sommaren.

Jag har dock inte vågat mig på att bada ännu, vill helst inte hoppa i om det inte är mist 22 grader i vattnet så det kanske, kanske blir ett dopp i slutet på juli ;-) Men jag och Louise går långa promenader varje kväll ner till havet så jag får mitt behov av saltvatten tillgodosett ändå utan att behöva doppa i mig i sjutton grader kallt vatten...

Hoppas att ni alla har härliga junidagar med mycket sol, grillning, rosé och allt annat som hör sommaren till. Stor kram ♥

Bilden är lånad från arla.se

Till Rågårdsvik

Lilla Rågårdsviks samhälle på Skaftö. - Rågårdsvik - Sverige


God morgon! Strax bär det av till mitt älskade Rågårdsvik, det var många år sedan jag tillbringade en hel månad där (eller mer blir det ju med tanke på att vi skall vara nere i sex veckor, fast det blir några avstickare till Göteborg och Öland också) och det skall bli helt fantastiskt. Mina barndoms somrar tillbringades i Rågårdsvik från första till sista dagen på lovet och jag hade massor med skoj med bästisen Louise. Och nu är hon där med sambo och lilla dottern som jag inte träffat ännu, det skall bli SÅ roligt att få träffa dem igen. Och lite surrealistiskt förstås att gå med varsin barnvagn med RIKTIGA bebisar i, förr om åren släpade vi mest på våra tyghundar som vi köpte riktig hundmat till för veckopengen, haha.

Hoppas att ni får en alldeles, alldeles underbar midsommar, vi hörs snart ♥

Bilderna är lånad från reseguiden.se