Vad fort det går!


Jag satte på Irma hennes sovpåse häromdagen, den är nästan som en tröja på henne nu :-) Hon växer så det knakar, lilla tullan ♥

Hårfager

Jag hittade dessa bilder på datorn häromdagen (de är från hösten 2006) och insåg att jag sedan bröllopet i december inte har haft någon fason på håret. Fram tills dess klippte jag alltid ganska roliga frisyrer (asymetriskt, lugg, mycket färg och slingor) men när jag blev gravid tappade jag sugen och tänkte att jag skulle spara ut håret igen. Nu för tiden har jag alltid håret uppsatt i en tofs, inte direkt den mest upphetsande frisyren kanske :-) Den här frisyren tyckte jag mycket om minns jag, bortse dock gärna från det faktum att dessa bilder är tagna ganska sent en lördagskväll efter en del vin ;-)


Bland barnbajs och bankkriser

Så där ja, nu var dagens måsten avklarade :-) Jag vet inte vad som hänt (kan ha att göra med att Irma sover hela nätterna och att jag går och lägger mig vid elva) men jag har blivit så morgonpigg de senaste dagarna. Jag ammar vid sex och sedan hoppar jag upp ur sängen som vilken hurtbulle som helst. Det är bara att tacka och ta emot, så länge nu min morgonpigghet håller i sig :-)

Idag skall vi in till stora staden, jag och Irma. Det är lite dubbelt det där, det är roligt att träffa kompisar och komma iväg lite men samtidigt är det så lugnt och skönt här ute. Inte massa stressade människor att trängas med och bilar, bussar och cyklister överallt (man blir ju lite lätt folkskygg när man fått barn...) utan allt är lagom och tillrättalagt. Underbart :-)

Nu blir det frukost och DN som har väldigt upplyftande rubriker idag (inte). Bankkriser, risk för höjda bolån (kul när man själv har ett inte allt för litet bolån...), giftiga nappflaskor och annat kul... Nåja, någon liten glad nyhet skall man väl hitta bland eländet ;-)

Ha en underbar dag, kram!