King of jasmine

När jag var på stan i fredags passade jag på att köpa nytt thé på NK. Jag gillar vitt thé väldigt mycket, dels för att det är supernyttigt (mer antioxidanter än i både grönt och rött thé) samt att det smakar både fräscht och gott. Allra helst skall det vara smaksatt med jasminblommor. Dyrt som attan är det så det gäller att höra efter vad det kostar innan de börjar ösa upp, de flesta théaffärer brukar nämligen ha en deluxe-variant av just vitt jasminthé som kostar närmare 200 kronor för ett halvt hekto! Det är ju lite i saftigaste laget...

Nu köpte jag King of Jasmine och det är jättegott, man häller cirka en tsk med thé i en stor kopp och sedan häller man vattnet direkt på bladen. Så här står det om detta thé på påsen: Ett högklassigt vitt thé från Hunan provinsen i Kina. Handplockat i månsken och torkat tillsammans med hela jasminblommor, som ger theet en mjuk och harmonisk smak.

Det låter väl härligt! Testa om ni inte gjort det, det är lätt att bli beroende ;-)

Fullt upp

God morgon! De sista två dagarna har gått i ett så därav dålig uppdatering av bloggen. I fredags blev det en shoppingrunda på stan, jag köpte en del kläder men han inte med att kika på möbler och julsaker så det får bli en sväng till stan idag också. Jag och Maria hade tänkt gå ut och ta ett glas vin men dels hade jag ont i ländryggen (jag kunde knappt böja mig ner men idag känns det mycket bättre, tack och lov) och dels hade J lagat en härlig middag här hemma så då åkte vi hit istället och hade en skön hemmakväll.

Igår var jag först på manikyr och sedan åkte jag och tränade en stund. På eftermiddagen var vi på dop och kvällen tillbringades med J:s bror och vänner. J körde så jag passade på att dricka några glas bubbel så idag är jag lite trött ;-)

Nu skall J gå och köpa mackor från Subway, sedan blir det storstädning och shopping. Det känns rätt lagom med aktiviteter :-)

Ha en skön söndag, kram!

Personlig almanackaNu har jag beställt en almanacka för 2009 från Personlig Almanacka, jättekul! Jag brukar köpa årets almanacka från Ordning & Reda men i år tänkte jag testa något nytt och jag tror att den kommer att bli jättefin (mycket rosa såklart, jag skall visa upp den när den kommer).

Ett hett tips är att gå in på deras hemsida och kika runt lite, jag lovar att man blir sugen på att köpa sin personliga almanacka därifrån :-) Jättebra hemsida måste jag säga.

Ha en skön fredag, kram!