En kolbit, någon?

F*n också!!! För ett par minuter sedan satt jag här vid datorn i godan ro och läste lite bloggar när det plötsligt började lukta bränt i lägenheten... Efter en sekunds hjärnsläpp svär jag en lång harang och springer till ugnen... Jag har tillbringat den senaste 1,5 timmen med att göra en stor lasagne och när äggklockan ringde för en stund sedan tyckte jag inte att den hade fått någon färg. Sagt och gjort - jag drog på grillfunktionen och satte ugnen på högsta gradantal för att den skulle få stå några extra minuter och få lite fin färg... Och hur ser lasagnen ut nu då? Som en kvarleva från Pompeji ungefär :-(

Jäkla skit! Så går det när man ammar och inte sover ordentligt, man blir lite lätt disträ mellan varven ;-)

♥ Caroline ♥

Lusten försvann

Igår skrev jag ett långt inlägg med massor av bilder som jag tyckte blev riktigt bra. Av någon outgrundlig anledning gick det inte att spara inlägget när jag var klar med det och av den anledningen försvann min blogglust igår... Jag hoppas att den kommer tillbaka under eftermiddagen :-)

Extreme makeoverJag har precis tittat på foton från vårt bröllop som min kära vän Klara tog och drömmer mig tillbaka till pälscaper, sidenklänningar, håruppsättningar och glamour... Vilken underbar dag det var och tänk att lilla Irma bodde i magen som ett litet, litet russin redan då :-)