Stackars lilla mig...

Idag var inte vilken dag som helst för mig... jag har blivit opererad, en ganska litet ingrepp i och för sig men ändå... Jag har opererat bort en tumör som med största sannolikhet var godartad men läkarna vågade inte chansa och ansåg att det var lika bra att ta bort den.

Jag har haft en del kontakt med läkarvården genom åren och har till största del väldigt positiva erfarenheter därifrån. Är det inte fantastiskt med den delen av vårt välfärdssystem, att vi har rätt till (förhoppningsvis) snabb och effektiv vård. Jag betalar gärna så pass hög skatt som vi har i Sverige om pengarna används till vården, omsorg, skola, infrastruktur m.m.

Eftersom jag blev sövd har jag varit ganska dåsig under dagen men nu känner jag mig pigg igen. Snart kommer min kompis/J:s syster med pojkvän, det skall bli jättekul. Ikväll blir det hämtmat och film och i morgon skall vi åka på en 24-timmars kryssning till Mariehamn, fick en gratisresa på jobbet så då bestämde vi att åka när de ändå är här uppe. Det skall bli roligt, tyvärr får väl jag vara en panelhöna under kvällen när de andra shakar loss pga. operationssåret. Det är ju lite trist men that´s life :-)

Ha en skön kväll och helg, kram!

* Caroline *

Händiga vänner är bra att ha...

Åh, vad skönt! I kväll har min kära vän M varit här och hjälpt oss att sätta upp en ny gardin som skulle läggas in, strykas och allt vad det var :-) Tack gumman för hjälpen om du läser det här! Vilken skillnad ett par gardiner kan göra för ett rum. Blev jättefint, jag kanske ska ta en bild och lägga ut på bloggen...

Jag och J har lånat första säsongen av Grey´s anatomy, vi kollade på de första tre avsnitten i förrgår och är redan fast :-) Jag har hört så mycket bra om den serien och den lever verkligen upp till förväntningarna, inte lika bra som min favvo The Shield förstås men den serien är ju svårslagen.

Nu: lite städning och sedan bums i säng med en god bok. Ha en skön kväll!

* Caroline *

Lindsay Lohan i blåsväder...

image65
Bild: starlounge.com

Lindsay Lohan fortsätter att konkurrera om titeln "Hollywoods största hårman" :-) Det är snyggt tycker jag men på den här bilden ser håret allt lite artificiellt ut. Schysta sunglasses dock (på henne, kan nog bli lite too much på någon som är lite mindre glassig...).