Gott nytt år!

Kikar bara in en snabbis för att önska er alla en riktigt härlig nyårskväll och ett underbart nytt år ♥

Kramar från Caroline!

Äntligen här!!!

Min syster älskar julen och allt som hör den till så i år bad jag om några bilder från hennes mysiga hem i norra Italien och årets juldukning. Visst är det fint?

Godkväll på er alla bloggvänner! Nu är vi tryggt förvar hos mamma & pappa i Göteborg och har ätit en god middag med hela tjocka familjen (den enda som saknades ikväll var min söta brosdotter Bella, annars var hela gänget här) och kollat på Allsång på Skansen. Mysigt! Men fy sjutton vad ruggigt det är när man kommer till Göteborg, jag tippade på minus sju grader och så visade det sig vara plus tre... Det är så mycket fuktigare här nere än i Stockholm och skillnaden bli ju förstås påtaglig när man kliver på tåget i Stockolmsvädret och stiger av här nere utan några "mellanlandningar". Och på nyårsafton skall det tydligen bli minus 13 grader så då gäller det att stanna inne ;-)

I morgon bitti skall vi gå till Saluhallen Briggen här i Linnéstaden och äta frukost på det mysiga caféet som ligger där, hembakat bröd med goda pålägg och färskpressade juicer är ett måste när vi är på besök. Och på kvällen skall jag träffa barndomsvännerna Klara, Johanna och Maria för middag och tjejsnack :-) Vi försöker alltid att ses när alla är nere i Göteborg och det är alltid lika mysigt! Jag och Klara har faktiskt kännt varandra i över 28 år, ända sedan vi lärde känna varandra i 3-årsåldern :-) Hon är min "äldsta" vän och var också tärna när vi gifte oss för två år sedan ♥ 

Hoppas att ni har en mysig tisdagskväll, stor kram och en extra kram till er som ofta kommenterar här! Det gör ju onekligen bloggandet ÄNNU roligare ♥♥♥

My precious...


Tada! Favoritaffären som jag önskar att jag kunde gå till oftare... Fast det är väl därför det är så härligt när man väl köper sig (eller får från maken, hihi) något därifrån, att det känns så lyxigt och speciellt...


Min nya älskling! Jag är så nöjd, så nöjd, så nöjd :-) Är den inte fin, så säg???

Kalla mig gärna ytlig men jag blir på riktigt lycklig när jag slänger ett öga på min nya väska från LV. Hellre köper jag en väska var femte år som är ett riktigt hantverk än massa plastväskor som i slutändan kanske inte är så mycket billigare... Det är väl min last kanske man kan säga ;-)

Irma är precis nattad och jag skall dels börja städa (och packa) och dels laga middag. Det blir inget speciellt idag utan kanske varma mackor och en smoothie. Sedan skall jag steka ägg och bacon till morgondagens smörgåsar som vi skall ha på tåget, en tradition sedan barnsben!

Kvällen avrundas nog med bägge avsnitten av Stenhuggaren som jag spelat in och förmodligen de sista bitarna ur paradisasken, när den är slut är det banne mig slut på frosseriet här hemma! Tack och lov att jag och Anna var så ambitiösa tidigare idag att vi tog oss runt hela Årstaviken :-)

Ha en skön kväll, puss & kram ♥