Att jobba lagom mycket är en konst...

Blir inte mycket bloggande denna vecka heller... Mycket på jobbet och på kvällarna har det blivit film (vi är nog bland de bästa kunderna hos vår videobutik...) och därefter bums i säng :-)

Ikväll blir det också sent, är nog inte hemma från jobbet förrän vid nio-tiden. Men imorgon har jag inget inplanerat på jobbet -skönt - och sedan är det ju helg igen. Herregud, vad veckorna går fort!!

Ha en skön torsdag, kram!

* Caroline *

Måndagsshopping

Idag har jag varit trött hela dagen, konstigt med tanke på att jag sovit bra i natt och tagit det lugnt i helgen. Tog långlunch och shoppade lite nya vårkläder :-) Det blev en svart jacka, två klänningar och en jeanskjol. Jag är i behov av ny uppsättning vårskor också letar efter en schyst trench coat, vilket inte är det lättaste att finna tydligen...

Tränade pilates efter jobbet, det var skönt. Nu har jag och J delat på en Marabou dajmchokladkaka (lite för söt var bägges omdöme) framför CSI och det börjar bli dags för sängen. Sov gott!

* Caroline *

Pannkaksfrukost

Idag blev det, vilket inte hör till vanligheterna hemma hos oss (har inte med något fitnesstänk att göra utan snarare att det lätt blir så mäktigt om man äter för ofta), pannkaksfrukost. Det innebär att jag gör smet, vispar grädde, steker pankisarna och sliter :-) medan J sitter i godan ro och mumsar... Varför känns det som att just när det gäller pannkakslagande så är det extremt långt kvar till 100 % jämställdhet ;-) Jag vet inte många hushåll där mannen lagar och kvinnan sitter i godan ro och lassar in och läser tidningen...

Nu ska vi snart iväg på dagens lägenhetsvisning, en ganska nybyggd och superfräsch fyra på 105 kvadratmeter med två underbara badrum och en jätemysig balkong. Dock är utgångspriset redan i saftigaste laget för vår del så vi får väl se vad som händer.... Jag skulle verkligen vilja ha två badrum med dusch i bägge, perfekt när man har gäster. Eftersom jag kommer från Göteborg så vill jag att det skall kännas lätt att komma hit på besök och det vore toppen att vänner och familj kan bo i ett eget gästrum med tillhörande badrum hemma hos oss istället för på hotell.

Jag återkommer med rapport senare idag, ha en trevlig söndag!

* Caroline *