Hälsning från Spanien


För en dryg vecka sedan fick vi äntligen nycklarna till vårt nya hus, som vi väntat och längtat under våren!!! Vi gick förstås igenom hela huset på direkten, öppnade alla luckor och dörrar samt inspekterade vår fina trädgård där Irma trivdes som fisken i vattnet :-)

I skrivande stund har vi två målare som under hela veckan och en bit in på nästa från morgon till kväll målar om hela huset samt tapetserar alla sovrum, gästrummet samt en fondvägg i allrummet. Så jag tror att det kommer att kännas som ett helt nytt hus vi flyttar in i under nästa vecka!

Hej på er fina bloggläsare!!! Här kommer en hälsning från ett soligt Spanien, vi lämnade kalla Stockholm tidigt i söndags morse och har ytterligare ett par dagar här på solkusten innan vi styr kosan mot Sjöstaden och 70 väntande flyttlådor ;-)

Jag och familjen har det helt underbart, Irma badar nästan från morgon till kväll i poolen och vi äter gott (har nog redan gått upp två kilo...) samt myser med familjen! Snart skall vi ut och äta middag på en restaurang här i närheten så jag skall hoppa i duschen alldeles strax. Idag har de andra spelat golf på den kända proffsbanan Valderrama som tydligen skall vara en av världens bästa men vi tjejer (förutom farmor förstås som är ett riktigt golfess) har stannat hemma vid poolen och roat oss med diverse badlekar :-)

Hoppas att ni alla har en riktigt skön onsdag, stor kram till er fina ♥

Tack!!!

Tack Ann-Louise för en supermysig dag, timmarna bara flög iväg! Lunch, fika, shopping och strosande hanns med men det kändes som sagt som att dagen fullkomligen rusade förbi! Men så är det ju i goda vänners lag, eller hur :-)

Tillsammans med miniplutten Majken, två söta tjejer med en skön inställning till livet!!!

Och så den här lilla trulsen då, min allra finaste lilla Irma ♥

Tack till Ann-Louise för en toppendag och TACK till er fina som lämnat kommentarer till mitt förra inlägg, har läst dem flera gånger om vill jag lova :-) Och med ens kom blogglusten tillbaka, även om de närmaste veckorna är lite speciella med vår resa till Spanien samt allt med packning och flytt till vårt nya hus så skall jag göra mitt bästa för att hinna med bloggen (men ingen stress, ingen press, inga borden och inga måsten utan för att det känns roligt helt enkelt) för nu känns det plötsligt kul igen!

Imorgon skall jag upp okristligt tidigt så jag måste verkligen, verkligen lägga mig nu! Ville bara kika in och skicka över en stor kram och en hälsning... Och ett TACK som sagt!

Hörs snart igen, sov sött och ha en härlig söndag! KRAMAR

Paus eller good enough?

Tisdagens härliga pizza på Vapiano, jag körde på en vegetarisk variant med grön pesto samt en tomatsallad på. Väldigt gott och fräscht dessutom vilket inte alltid är fallet med just pizza ;-)

Dagen har gått i ett, Jimmy har varit ledig och vi har hunnit med massor med saker vilket känns skönt! Väl hemma igen har vi ätit stekt chorizo (har hittat en sort med 86 % kött som är jättegod) med idealmakaroner och stekt ägg vilket var gott och framför allt snabbt! Nu sitter jag i soffan medan Jimmy har somnat inne hos Irma och har precis kollat runt bland favoritbloggarna. Något har dock hänt den senaste tiden, jag varvar gärna ner på kvällen med att läsa bloggar men hittar ingen inspiration att kommentera eller skriva egna inlägg... Hittar inget kul att skriva om känns det som, vare sig här eller hos er och orden kommer inte lika lätt som de brukar!

Jag behöver inte fundera så länge för att förstå vad det beror på, den här våren har tagit på krafterna! Det har varit mycket som hänt och jag är trött i själen känner jag, även om mycket roligt har inträffat så fyller jag inte på depåerna igen... Det blir liksom aldrig tid för det. Allt går i ett sedan några veckor tillbaka och jag ligger hela tiden ett steg efter känns det som vilket naturligtvis är frustrerande.

Tankarna på om jag skall pausa bloggen ett litet tag har växt sig starkare, det blir bara ett dåligt samvete när jag känner att jag borde kommentera massor och skriva om roliga och intressanta saker men inte gör det. Alternativet är att känna att just nu är det "good enough" att skriva då och då samt att ligga lite lågt med engagemanget hos andra bloggare men jag har lite svårt med det där att inte få dåligt samvete... Vet inte riktigt ännu hur jag skall göra men jag tror att om bloggen börjar kännas som en börda och inte som något roligt och berikande så är det dags att ta semester någon vecka eller ett par veckor. Får sova på saken helt enkelt :-)

KRAMAR