Varde ljus!


Irma på ärten! Irma hade det bra på Mio igår, här är hon förevigad uppe på ett lass med mattor :-)

God morgon!
Efter en natt med inte speciellt bra sömn känner jag mig ändå ganska utvilad, hoppas att känslan håller i sig hela denna Haloweenlördag. Idag står inget speciellt på agendan förrän till eftermiddagen/kvällen då vi skall ut på middag till Värmdö och träffa Jimmys familj, mysigt!

Igår åkte vi till Heron City för ett besök till Barnbutiken där vi hämtade ett nytt chassi till barnvagnen, vilken bra service från Bugaboo att få ett helt nytt chassi skickat från Holland när en skruv lossnat. Därefter gick vi till Mio och köpte två lampor, en ny matta  till hallen samt en (rosa såklart) Saccosäck och en pall/förvaringslåda till Irma. Det blev superbra, vi har haft så dåligt med belysning här hemma och skillnaden blev riktigt stor. Jag vet att designerparet Simon & Thomas brukar trycka på hur viktigt det är med belysning och de har verkligen rätt, det gör stor skillnad för ett hem. Jag försökte ta bilder igår men de blev inte bra, gör ett nytt försök senare idag :-)

På kvällen var vi lite crazy här hemma och gjorde något som vi förmodligen var helt ensamma om i Sverige... Eller inte ;-) Idol & fredagsmys blev det förstås, vi brukar roa oss med att kika över gatan in i alla lägenheter för att konstatera att i varje hem där man ser en TV står samma kanal på klockan åtta på fredagskvällarna :-)

Nu blir det frukost, puss & kram & skön lördag ♥

Kommer du snart brorsan???

image139
Hej bror! Kan du inte köpa tågbiljetter och komma upp snart, det hade varit så roligt! Tänk vad kul vi hade för två år sedan när vi festade loss en helkväll på stan, det vill jag göra om :-) Och Mikael: jag tjatade lite på A häromdagen att ni också skall komma snart, tänk vad mysigt om ni kunde komma över lucia!

Hej på er! Sitter på jobbet och "fixar lite", Jimmy är ledig idag så då passade jag på att coacha klockan åtta i morse. Det gick jättebra och jag slås ofta av tanken på att jag verkligen har hittat mitt drömjobb! Det är så här det skall kännas när man hittat rätt i arbetslivet: det skall vara glädjefyllt, utvecklande, bra stämning bland kollegor och att man är nöjd med sina villkor. Alla människor har oanade inneboende styrkor och man kan verkligen förändra sitt liv (tankar, känslor och beteenden), ibland med professionellt stöd och ibalnd med egna krafter. Det är häftigt tycker jag ♥


Ha en toppenfredag, kramar!

Bilden är lånad från finest.se

Hemfrid


Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag köpte en vinteroverall i storlek 92 till Irma från PoP som dessutom har ganska stora storlekar. Irma ser ut som en liten räka i denna jätteoverall, den lär vara lagom i storlek någon gång till sommaren skulle jag tro... Så då fick jag köpa en ny uppsättning med vinterkläder i storlek 86 häromdagen, förhoppningsvis funkar overallen till nästa vinter också (den är ju ok när hon bara sitter i vagnen) och den är ju väldigt fin och skön i alla fall :-)


Åh, vad jag längtar efter att Bugaboon skall bli funktionsduglig igen, vi skall få ett nytt chassi till den och förhoppningsvis kommer det i veckan. Just nu får Irma åka i sin Chicco Liteway eller i vagn nummer tre som vi fick av min tandhygeinist (inte dåligt va att ha en så snäll tandhygeinist, jag klagade inför henne om att Bugaboon var så svårkörd när det var snö i vintras och då fick vi en av hennes vagnar, supersnällt) och som är riktigt rejäl med stora hjul. Så några fler vagnar blir det nog inte på ett tag framöver :-)

Ett snabbt inlägg så här på förmiddagen hinner jag nog med :-) Skall jobba några timmar, mamma åker hem i eftermiddag så resten av veckan blir det mys hemma med Irma. Och städning kan tilläggas, mamma är jättesnäll och fixar lite hemma när Irma sover men golven är i akut behov av dammsugning och våttorkning. Jag har på börjat projekt "övertala Jimmy om att vi skall anlita en städfirma varannan vecka" och det ser inte helt mörkt ut ;-) Jag har flera vänner som gjort det på senare tid och det verkar vara värt varje krona (med ROT-avdraget blir det dessutom inte speciellt dyrt). Har ni någon erfarenhet av städhjälp (exempelvis Hemfrid)?

Kram ♥