Smoothie med matcha & spenat

(null)
Jockes spontana reaktion efter första klunken var "Oj, den här känns nyttig!" 🙂 Ju fler klunkar han tog, desto mer positiv blev han dock och tyckte att den gick från att smaka gräs till riktigt, riktigt god. Och jag är benägen att hålla med, den blev jättebra. En ny favorit tror jag nog!
 
2 glas:
6 dl mandelmjölk
4 nävar färsk spenat
0,5 banan
1 (rejäl) msk mandelsmör
0,5 tsk vaniljpulver
2 tsk matchapulver
2 tsk agavesirap
1 pkt fryst mango (gärna ekologisk)
 
Mixa allt ordentligt, jag brukar köra en extra omgång när jag tycker att den är klar. Bara för att 🙃
(null)
Älskar den här bilden från igår ♥ Kombinationen sommar, stall, barn och barbackaridning ger mig en sådan lyckokänsla. Jag är så oändligt glad för att tjejerna hittat ett intresse som de verkligen älskar. Torsdagarna i stallet är veckans höjdpunkt för dem och i sommar ska de gå på ridläger för första gången. Önskar jag kunde vara en fluga på väggen från start till slut då 😍
(null)
Lycka är att få sitta på en varm häst ♥
(null)
Nu är det sommar ♥
 
Godmorgon fina du!
Fredag och värmen är på väg in över Svedala, jihoooo!!! Jag hörde något i bakgrunden från morgon-TV för en stund sedan att det kommer bli upp emot 30 grader framöver, ett rejält högtryck är på väg in. Underbart alltså!!! Det är vi fasen alla värda och speciellt 70-plussarna som under sommaren i alla fall kan leva mer av ett vanligt liv, fast utomhus.
 
Idag kommer förresten direktiven från FHM, för sommaren. Om de bedömer att vi får resa i Sverige i alla fall vore det fantastiskt, framförallt för alla småföretagare som är beroende av turismen men jag tror väldigt många skulle finna en stor glädje i det. Men går det inte, så går det inte. Sådana är ju tiderna nu. Men OM vi får resa i landet så åker vi till älskade Skaftö och Rågårdsvik i sommar, jag längtar verkligen dit. Paradiset på jorden, för mig. Har du något eget paradis? Var ligger det i sådana fall?
 
Ha en härlig fredag, stor kram ♥
Taggar: barbacka, matcha, matchapulver, ridning, smoothie;

Kommentera inlägget här :