Jobbkursen blev intressant på många sätt...

Ibland blir det inte som man tänkt sig... och det är ju ganska härligt faktiskt :-) Jag har varit på kurs i två dagar och väl hemkommen kan jag säga att det blev en sociopsykologisk studie snarare än vad jag innan trodde - första tillfället av fem på en jobbrelaterad 5-poängsutbildning (7,5 poäng enligt nya systemet om man skall vara noga) i personligt ledarskap.

Redan tidigt igår märktes det av ett missnöje bland vissa deltagare riktat mot kursledaren pga. brist i struktur och tydlighet. Då dessa deltagare var rättframma, modiga och ärliga med sina känslor har en stor del av dessa två dagar ägnats åt synpunkter och feedback på kursledarens sätt att leda gruppen samt olika diskussioner som har uppstått därigenom.

Så efter två dagars internatutbildning känns det inte som om någon av oss deltagare har fått med oss speciellt mycket specifik kunskap hem som kan relateras till kursinnehållet men däremot har vi blivit en vital och redan tight grupp samt att det varit spännande att följa alla gruppmedlemmars ställningstagande och roller samt, inte minst, kursledarens reaktioner och förhållningssätt gentemot gruppen. Spännande!

Hejdå sommarvärme...

Buhu, jag vill inte lämna värmen här på jobbet och cykla hem i (nästan...) storm och kyla. Satt hemma och jobbade idag på dagen men cyklade hit för några timmar sedan vilket var minst sagt inte det minsta behagligt... Och nu skall jag bege mig hemåt igen, vad fasen tog jag cykeln för ;-) Och så är jag hungrig oxå, STACKARS MIG!!!

Nej, nu tar jag av mig "stackars mig-koftan" och ger mig av hemåt med ett leende på läpparna :-) Ciao!!

♥ Caroline ♥

Yes, yes, yes!!!

image106
Bild: svt.se

Så här glad blev jag när jag gick in på min jobbkalender från datorn och såg att den här veckan är riktigt rolig plus ganska lugn & skön. Jag misstänkte nämligen att jag i stort sett hade varje dag fullbokad hela veckan och ser att mitt första och enda möte för veckan är idag klockan 13.30. I morgon har jag avsatt hela dagen för att läsa några nya böcker som jag har köpt och onsdag-torsdag skall jag påbörja en utbildning (Ledarskapsutveckling via ett konsultativt arbetssätt, skall bli jättekul) via jobbet som dessutom är förlagd till en slottsliknande herrgård i Täby. Fredagen är också tom i almenackan och jag kan säga att det inte tillhör vanligheterna att mina veckor ser ut så här ;-)

Plötsligt känns måndagen riktigt angenäm :-)

♥ Caroline ♥