Några tankar om bloggmobbing m.m.

Nej, nu får jag ta mig i kragen... här kan jag inte sitta längre, imorgon är en VIKTIG dag och jag måste få min beautysleep :-) Var bara tvungen att läsa några bloggar då det verkar vara på tapeten igen med bloggmobbing och hur man skall hantera detta fenomen.  

Personligen tycker jag det är häftigt med tjejer (främst) som faktiskt gjort en bloggkarriär och tjänar pengar på sitt bloggande. Tyvärr följer väl (som ofta är fallet med andras framgång) giftiga kommentarer och missunsamhet med dessa framgångar och jag tror att det bästa som man kan göra är att försöka låta dessa kommentarer rinna av en eller om det inte är möjligt, lösenordsskydda bloggen eller själv granska kommentarerna innan de blir offentliga.

Däremot måste man ju vara medveten om att när man ger sig ut i "blogguniversum" så blir man en öppen bok för vem som helst att granska och tycka till om, än mer "utsatt" blir man ju om man visar bilder på sig själv och sitt liv. Tråkigt att det finns elaka människor men de finns överallt och i bloggvärlden är de så gott som oantastliga, viktigt att därför komma ihåg att de känner en ju inte... bara den lilla del av en människa som man väljer att visa upp i bloggen.

Vet inte om denna utläggning blev alltför flummig, det är nog för sent för att vara analytisk och nytänkande... Sov gott i alla fall!

* Caroline *

Torsdagar e la goa...

Hemma igen! Idag har jag gjort följande:

- jobbat
- varit hos läkaren
- seminarium på eftermiddagen om tolerans och diskriminering (en transsexuell man talade, mycket intressant)
- shoppat julklappar (eller inte... blev bara grejor till mig själv)
- åt middag ute med T, blev några öl också...
- träffade M och hängde med på releasefest för en ny affär - Urban st på Sveavägen
- nu hemma (lite på snusen...)

* Caroline *


Casino Royale

James Bond
Bild: MovieZine.se

Nyss hemkommen från mingel & bio, det var en advokatfirma som J jobbar med som bjöd på mingel och James Bond. Mycket trevligt! Först fick man wraps och öl/vin till livemusik (James Bond-intron så klart), därefter popcorn, läsk och lite annan underhållning. Filmen var riktigt bra, lite annorlunda från tidigare Bondfilmer och jag tycker att Daniel Craig var utmärkt som Bond, betydligt bättre än t.ex. Pearce Brosnan.

Nu sitter jag i valet och kvalet om jag skall äta något innan jag går och lägger mig, borde äta något mer idag men är så himla trött. Jag funderar på om jag har brist på något ämne, järn kanske, för jag tycker att jag blir mycket tröttare nu än tidigare och är yr emellanåt. Kanske borde jag börja med järntabletter.

I morgon blir det jobb på förmiddagen och en utbildning kring nya policydokument (kul... nja...) på eftermiddagen. När torsdagen är avklarad skall jag vara ledig ett par dagar, hade en del semesterdagar att ta ut så jag skall vara ledig fredag samt måndag och tisdag. SÅ SKÖNT!!! Då ska jag köpa julklappar, julpynta hemma, träna m.m.

Men nu får det vara färdigskrivet för idag, sängen lockar... Sov gott!

* Caroline *