Min favorittid på året!!!

Godkväll fina, fina ni som fortfarande kikar in här med jämna mellanrum!!! Hoppas att ni "instagramar" också för där är jag rätt så aktiv med bilder och små inlägg så gott som dagligen men då vår dator (ja, den ger mig gråa hår) vill samarbeta ungefär en gång av hundra blir det mestadels aktivitet via telefonen sedan en tid tillbaka. Och ni kanske undrar; Varför köper människan inte en ny dator??? Ja... Vi börjar landa i det även om det känns så himla retligt att vi köpte en (dyr) Sony Vaio för mindre än två år sedan och så har den brakat ihop på alla tänkbara och mindre tänkbara sätt redan...

Nåväl, det var ju inte datorn jag skulle skriva om :-) Hösten är här igen och vardagen rullar på, riktigt skönt tycker jag! Jag älskar hösten, tycker alltid att den har varit en tid för nystart och speciellt dessa soliga septemberdagar fyller mig med energi. Hoppas att du också njuter av sensommaren (är det denna tid som kallas för brittsommar?) och har fått en bra start på hösten!

Jag har mitt fokus på att få ihop vardagen med hämtningar, lämningar, tid med familjen och tid för jobbet. Kombinerat med min utbildning och träning. Jag försöker komma iväg på ett par pass i veckan, zumba för att tanka glädje och energi och medicinsk yoga samt pilates för att tanka kraft och lugn. Det blir oftast färre pass än jag önskar men jag fokuserar på de gånger jag kommer iväg och är glad för de stunderna, det känns ju betydligt bättre än att vara besviken över de tillfällen som inte kommer till stånd. Såklart :-)

Jag hoppas att du har en riktigt skön kväll! Här hemma blir det strax en kopp yogithé, ett par rutor mörk choklad med havssalt och jobbmailen som gör mig sällskap denna afton.

STOR kram och på återseende ♥