Bloggens första outfit


En bild på lördagskvällens outfit. Klänning från Pepe Jeans, kofta Lindex, halsband från Efva Attling, röda skor Nilsson.


Bilden är tagen i vårt fashionabla rum på vandrarhemmet i Eksjö där helgen har tillbringats på dop och festligheter. Kul med en liten minisemester så här innan hösten börjar :-)

God kväll! Ursäkta mitt blogguppehåll som beror dels på att lördagen och söndagen tillbringats på resande fot med min kompis Teresia samt att jag har blivit sjuk och varit rätt sliten det senaste dygnet. Tur att det kom igår och inte i lördags då vi var på dop samt kombinerad dop- och bröllopsfest hos Linda & John i Eksjö. Linda lärde jag känna (precis som Teresia) på Försäkringskassan 2005 då vi alla började samtidigt som sjukpenningbedömare. Fyra och ett halvt år senare är vi fortfarande goda vänner, alla tre har ganska tätt fått en dotter och massa annat spännande som bröllop har förstås också hänt under åren som gått :-)

Det blir nog inte roligare än så här idag är jag rädd, är fortfarande febrig (nej, jag misstänker inte svininfluensan) och trött så jag skall lägga mig strax. Ha en mysig kväll & på återseende, kramkram!!

VanedjurÄr det inte lite fascinernade vilka extrema vanemänniskor vi är när det kommer till frukostrutiner? Aldrig skulle man väl äta samma sak till middag, dag efter dag? Men när det gäller frukost är rutinerna heliga, åtminstone hemma hos oss. Min frukost består alltid av (åtminstone sedan någon månad tillbaka, innan det hade jag en annan rutin... jag byter således frukostmeny med jämna mellanrum) två rostade rågkusar med prästost eller stureost (den senare är i och för sig fet med 38 % fett men är en av få ostar som inte innehåller E251 vilket ju sägs kunna vara cancerframkallande), kalkon eller kokt skinka och någon grönsak (gurka, tomat eller avocado) samt en kopp rooibosthé och en brustablett (C-vitamin). Däremot ser själva förfarandet kring frukosten annorlunda ut från morgon till morgon beroende på vad Irma företar sig. Idag t.ex. tog jag precis sista tuggan en timme och tio minuter efter det att jag dukat fram frukosten ;-) S¨frukost här hemma är riktig slowfood skulle man kunna säga ;-)

Intresseklubben antecknar, eller? Nu vet ni kära bloggvänner hur min frukost ser ut, hur ser DIN frukost ut? Mina vänner fnissar nog nu för jag har alltid varit intresserad av vad/hur andra äter, i min familj brukar vi alltid fråga när vi pratar med varandra i telefon vad man har ätit under dagen :-) Och när Jimmy kommer hem från jobbet vill jag veta vad han har ätit till lunch samt berätta om vad jag har ätit från morgon till sen eftermiddag (han är måttligt intresserad men jag berättar alltid ändå). Haha, så nu vet ni en knäpp detalj om mig!

Kramar och ha en underbar fredag ♥

Kärlek


Jag sitter och sorterar bland bilder som vi har lagt på en extern hårddisk, har inte sett dem på ett bra tag nu. Tänk vad en bild kan säga, mer än tusen ord som vi alla vet. Om inte dessa korten utstrålar total lycka och kärlek då vet jag inte vad som krävs...


Det här är min absoluta favoritbild, alla kategorier. Den är så vacker tycker jag :-)

Över ett år har gått sedan du kom till oss och varje dag med dig, Irma, är en gåva. Jag (och pappa förstås) älskar dig så innerligt att det nästan inte går att förstå. Må du få ett långt, friskt och lyckligt liv, älskade lilla dotter ♥