Jag håller tummarna!
Älskade lilla Irma har varit rätt hängig idag också, inte velat äta och mest legat i soffan och tittat på Musses klubbhus. Men efter lunch var hon pigg en stund och ville ha sin finaste klänning på sig och dansa till Anna Maria Espinosa :-) Det här kan inte ha varit en vanlig maginfluensa, hög feber i två dagar efteråt samt ont i kroppen är väl inga symtom man förknippar med kräksjuka?

Nu håller vi tummarna för att Irma är pigg och kry imorgon, jag tycker så synd om henne när hon halvligger i soffan och bara vill titta på samma avsnitt med Musse om och om igen... Jag vill att hon skall busa på dagis med sina fröknar och kompisar, äta massor till lunch och sedan varva ned här hemma efter en bra och lagom intensiv dag på förskolan!

Jag har faktiskt inte heller kännt mig 100 idag, har frusit och varit tung i huvudet men efter två Alvedon som jag tog för en stund sedan så känns det mycket bättre igen! Något som jag har svårt att begripa är att vissa människor av princip inte äter värktabletter när man har ont för att man (antar jag) inte vill tillfoga kroppen kemikalier (vilket man väl ändå gör på olika sätt 24/7...), har jag ont i huvudet tar jag tacksamt emot vad som bjuds ;-) Kräksjukan kan jag hantera rätt så bra men de 3-4 migränanfall som jag fått de senaste tre åren har varit rent ut sagt vidriga!!! Att ha riktigt ont i huvudet tycker jag är ren tortyr...

Nåväl, nu skall jag inte tynga er med fler resonemang om värk och andra tråkigheter... Jag hoppas att ni har en skön måndagskväll, stor kram från lilla mig ♥

Linas matkasse


Igår kväll kom vår tredje leverens från Linas matkasse, alltid kul att plocka upp alla varor och läsa det medföljande veckobrevet :-)


Den här veckan står bl.a. stekt kotlett med ugnsrostad potatis och dragonsås på menyn. Även drumsticks BBQ-style med salsasås, råstekt potatis och majskolv skall tillagas och foliebakad torsk med olivtapenad och citron samt palsternackssås och matvete. Alltid kul att testa nya recept tycker jag!

Idag har varit en ganska tuff dag rent känslomässigt. Det är hemskt att se vår lilla Irma så dålig, fjärde dagen idag som hon är sjuk och hon har även idag mest legat på soffan och tittat på TV. Imorgon går vi till vårdcentralen såtillvida hon inte är betydligt bättre än idag, jag tycker inte om att det inte har vänt vid det här laget!!!

Nu kommer resten av denna tisdagskväll att vikas åt skålen med några hg smågodis som jag precis köpte på Coop samt ett avsnitt av Gynekologen i Askim (tycker den är riktigt bra, dessutom är jag uppvuxen i Hovås/Askim så jag känner mig ju rätt hemma i omgivningarna), vi får höras imorgon igen! Stor kram till er ♥

Uppdatering 2 mars:
Vad knäppt, först dök inte det här inlägget upp alls och när det väl gjorde det så hamnade det under mitt förra inlägg på bloggen trots att jag skrev detta igår och det andra i förrgår... Mystiskt ;-)

En liten sjukling...


Det blev en hastig svängom inne på Akademibokhandeln i onsdags då årets bokrea startade och jag är mycket nöjd med min lilla skörd :-) Var egentligen ute efter Johan Theorins senaste bok också men Majken var inte så nöjd i vagnen så jag struntade i den. Rean brukar ju pågå ett tag så jag kanske hinner med fler besök...

Söndagskväll och en kort uppdatering sedan sist: Irma har varit hängig hela dagen med 39 graders feber och förmodligen var hon ganska tagen efter gårdagens pärs också... En Piggelin och lite smoothie är allt hon fått i sig idag och strax innan åtta ikväll kom allt upp igen! Stackars liten, hon är så himla tapper min älskade lilla flicka ♥

Jag har knappt varit utanför dörren på hela helgen vilket känns, ryggen ömmar och värker som en direkt följd av att jag inte rör på mig (samt sitter vid datorn)... Hoppas att vi kan gå en liten promenad imorgon i alla fall, Irma stannar förstås hemma från dagis och jag måste ändå försöka få lite gjort! Mäklare skall ringas, hembesök för värderingar och offerter skall bokas in... Men det skall nog ordna sig, det måste det ju göra helt enkelt!

Nu är Jimmy ute och springer veckans långpass (2,5 mil), själv har jag ätit en sen middag i form av falukorv och pasta vid datorn och strax sätter jag på Solsidan med en kopp thé vid min sida :-) Innan läggdags skall jag göra några små ärenden samt röja undan lite inför morgondagen, som vanligt just nu hinner jag aldrig kommentera och läsa bloggar i den utsträckning jag skulle vilja! Det känns som att mitt liv svämmar över av små tidstjuvar som jag aldrig lyckas definiera (nu menar jag förstås inte saker som kommer upp under dagarna som har med tjejerna att göra utan små stunder här och där som bara tycks försvinna...), känner ni igen er i det? Eller är det bara jag ;-)

Ha en fortsatt mysig söndagskväll, stor kram till er ♥