Äntligen hemma

image148
Bild: kallhagen.se

Jag har (för ovanlighetens skull... inte...) varit på kurs i två dagar, denna gång var destinationen supertrevliga (speciellt rummen) Villa Källhagen på Djurgården och kursen jag gick var en fördjupningskurs i samtalsmetodik.

Med risk för att låta förmäten så är jag i nuläget ganska trött på att vara borta 2-3 nätter i veckan även om det innebär massvis av kompetensutveckling, schysta konferensgårdar och hotell, massa god mat och uppassning. Jag längtar efter slöa kvällar i TV-soffan tillsammans med J.

Typiskt nog jobbar han ikväll när jag för en gångs skull kommer hem i normal tid... Nu ska jag sova sött, är såå trött ♥

Sov gott!

Jag har inte försvunnit från jordens yta

Det blir rätt lite bloggande just nu och det har att göra med att det har varit en hel del konferenser och utbildningar med övernattning senaste veckorna, det är saker med bröllopet hela tiden, jag har precis (äntligen...) skickat in examinationsuppgifterna på min personligt ledarskapskurs samt det är en hel del på jobbet.

Så tyvärr blir bloggen lidande vilket jag tycker är himla tråkigt, förhoppningsvis blir det lite mindre åtaganden redan innan veckan är slut. Jag har jobbat till sena kvällen hela förra veckan och även dessförinnan och är i ett stort behov av lite ledig tid.

Helgen tillbringades i Göteborg vilket var jättetrevligt men det var aktiviteter (mest inför bröllopet) från morgon till kväll. Jag skulle vilja ha en helg helt utan planer och måsten, det vore så lyxigt men får dröja till nästa år :-) Men då, sanna mina ord, skall jag lära mig att säga nej och bli lite mer ego :-)

Kram!

Inför bröllopet...

... 3,5 vecka kvar, det är ju ingenting! Hur skall vi hinna med allt frågar jag mig?

Ok, detta skall göras:
* sätta ihop informationen till kyrkobladet
* göra klart det sista till middagshäftet
* boka tid i kyrkan för repetition dagen innan bröllopet
* bestämma utmarsch från kyrkan
* stämma av med alla "aktörer" som är inblandade under dagen
* upprätta ett definitivt körschema
* eventuell justering med menyn
* köpa underkläder
* boka hotell i Barcelona
* kolla med hotellet, när får vi tillträde
* boka av systers klipptid hos Corinne & Friends
* skicka mail till hotell Kung Carl
* sola (pröva soldusch?)

Nu har jag säkert glömt femtioelva saker men är lite trött nu...

Sov gott!