Jag & Kate Winslet

(null)
Känslan när man (läs; jag) har sovit i hela åtta timmar ♥ Det händer inte ofta då jag nästan alltid vaknar före 06.00 oavsett när jag lägger mig. Det har varit så i flera år nu och det innebär att jag måste lägga mig senast 21.30 för att få den sömn jag behöver. Och hur lätt är det, att lägga sig vid niosnåret? Jag har läst "The 5 AM Club" för att få inspiration men det är svårt när man är BÅDE kvälls- och morgonmänniska... Men igår lade vi oss tidigt och jag sov till 06.30, en sådan jäkla härlig känsla att vara utvilad alltså. Känner mig som en lycklig Kate Winslet längst fram i fören på Titanic denna morgon, haha.
 
Vi såg förresten en film med bland annat Kate Winslet igår kväll, Contagion. Jag har sett den för flera år sedan men snacka om att den är läskig att titta på i dessa tider... Den är helt klart sevärd (även om den känns ofullständig på något vis) och grymt många bra skådisar. Den handlar om hur ett mycket dödligt virus sprids via en fladdermus vidare till en människa i Hong Kong och sedan är det igång. Pandemin är ett faktum och amerikanska smittskyddsinstitutet kämpar tillsammans med WHO mot tiden för att hitta ett vaccin. Känns storyn igen? Ganska läskigt hur detta skedde på film redan 2011...
(null)
Och vad gör man en morgon som denna för att följa detta kloka livsråd? Jo, ett hett tips är att ta all sin energi och göra något som man mår riktigt bra av. För min del blir det en långpromenad här i Vaxholm i det underbara vädret. Och kanske blir det en cappuccino på Gataeu på vägen, det gäller att sponsra våra lokala handlare så mycket det bara går 😘
 
Har ni inget annat för er i helgen och bor någorlunda nära Vaxholm så är ett hett tips att ge er ut på Bogesund och vandra i några timmar. Så mysigt! Prova "Stora slottsrundan" som är 8 km och avrunda med hembakat från Café Parkvillan ute i deras lummiga trädgård, precis nedanför Bogesunds slott.
 
Vi hörs snart igen, ha en underbar lördag ♥
Taggar: bogesund, cafeparkvillan, contagion, katewinslet, lycka, vaxholm;

Kommentarer :

#1: CeciliaSkor

Godmorgon!
Härlig dag även vid Comosjön! Sov till 9.30...sen min 30 days yoga challenge, gröt, kaffe och nu blir det väl lite fix här hemma!
Kram C

Svar: Jäklar, vad du har blivit hälsosam ❤️ Jag blir inspirerad!!! Du såg verkligen fräsch ut igår på FaceTime 🥰

KRAM
Caroline Wiklund

skriven

Kommentera inlägget här :