Jordgubbar med honung

(null)
Receptet på en god morgon stavas en krämig, god och nyttig smoothie  Eller vad sägs om kombinationen jordgubbar, mandelmjölk, mandelsmör och honung?
(null)
Receptet kommer från min absolut mest lästa (hälsosamma) kokbok, under mina nyttigare perioder har nog testat nära inpå varje recept :-) Älskar bilderna! Marita Karlsons andra bok Superhälsa är också väldigt härlig, ett tips är att köpa bägge om du inte redan har gjort det 😍
(null)
Zooma in på bilden så ser du hela receptet. Igår hade jag i cashewnötsmör (Kung Markatta), vaniljpulver och lite hampaproteinpulver (Kung Markatta) också. En perfekt start på en solig dag!
 
Godmorgon fina bloggvänner!
Imorse vaknade jag och kände mig typ stelopererad i vänster sida, kan knappt röra på mig. Det måste hänt blivit igår när jag satt med livesändningen på Instagram (superkul och vill ni kika ligger den fortfarande kvar hos Izabella under dagen). Jag ska i alla fall gå ut en promenad nu och hoppas på att det blir bättre därefter.
 
Nu när jag ställer om från en period att bara äta (och dricka) det som jag är sugen på till att tänka mer på vad min kropp behöver (och egentligen är sugen på) så är smoothie till frukost ett väldigt bra alternativ. Det går snabbt att göra, är gott och mättande samt för att komma igång med dagen kan man ju faktiskt ta den framför jobbdatorn... Eller framför nyhetsmorgon på fyran, förstås 😘
 
Ha en fin onsdag, idag lyser solen med sin frånvaro här i Vaxholm. Är det inte väldigt kallt för att vara mitten på maj??? Jag fick upp en bild i mitt flöde på FB häromdagen, får två år sedan var det 27 grader (!) och jag höll på att svettas ihjäl på en uteservering utan parasoll. Det var tider det!!!
 
KRAMAR
Taggar: honung, hälsokick, jordgubbar, smoothie;

Kommentera inlägget här :