Spinning around...

Efter en intensiv vecka kom jag hem strax innan sju, kastade i mig några bitar pizza och lade mig i sängen... Somnade bredvid tjejerna men vaknade för två timmar sedan och har vridit på mig sedan dess.

Så mycket tankar som rusar i huvudet, höll i en stor och viktig föreläsning idag. Har utvärderat, analyserat och reflekterat över den under kvällen. Vad gick bra? Vad kan jag göra bättre nästa gång?

Kopplat till de tankarna funderar jag också på framtiden... Skulle vara fantastiskt att få föreläsa ännu mer, älskar det :-) Hur kan det bli verklighet? Vilka steg behöver jag ta? Vad vill jag i sådana fall välja att fokusera på, prata om? Vad kan jag bidra med, vilken ingång ska jag välja?

Tänker på andra saker också, en tanke föder en annan tanke... Och samtidigt, så hör de alla ihop förstås. Jag behöver egentligen inte göra mer än att låta tankarna fara, just nu, för jag har en intuitiv känsla att mycket kommer att falla på plats snart. Och jag har inget behov av att påskynda den processen.

Ja, det här blev ju lite nattligt flum... Kanske dags att låta hjärnan vila nu, trots allt :-)

Från dröm till dröm...

Drömde ikväll om en riktigt schyst Mojito att lugna nerverna med efter en intensiv arbetsdag (som fortfarande pågår men numera i liggläge)... Men det bidde ingen drink, det bidde en tallrik korv stroganoff och sedan varma, mjuka sängen tillsammans med en liten hostig och ynklig Majken. Så nu byter jag en egendesignad dröm mot att gå in i drömmarnas trädgård, kanske blir jag bjuden på något läskande att förtära där istället ;-)

Sov gott, ha en härlig torsdag!!!

Flow

Vissa dagar. Solen lyser från en klarblå himmel. Rätt musik strömmar ur lurarna. Minnen från förra sommaren, varm sand mellan tårna. Lycka. Vissa dagar är det som att allt och ingenting är i total harmoni. Ingenting känns svårt. Allt har en mening. Att missa tåget ger utrymme för reflektion. Att trängas med andra ger en känsla av närhet. Att ha ett utmanande möte får mig att växa och lära.

Vissa dagar. Panta rei.