Fredagskväll gånger två

UPP PÅ DUKEN Tv-serien ?Sex and the City? blir film. Foto: T

Jag och J har precis spenderat några timmar med Sex And The City (filmen), Irma verkade också gilla filmen (hon satt en stund i sin babysitter och jollrade och tittade med fokuserad blick på TV:n). Sådan mor, sådan dotter med andra ord ;-)

Det bästa av allt är att det känns som vi redan hunnit med en fredagskväll fast klockan knappt är sex... Ikväll blir det Idol och den sista av veckans Middagsfrids-middagar (gratinerad blomkål med bacon, kokt potatis och tomatsallad). Snacks får vi nog hoppa över eftersom vi åt chips, dip och cocacola till filmen. Det skulle kännas lite sunkigt att köra två sådana race på en och samma dag... Någon måtta får det vara, även i denna familj ;-)

Damier Graphite

Louis Vuitton Damier Graphite Collection - Now Available at Eluxury!
Läste precis i DV Man att Louis Vuitton under hösten har lanserat en ny väskkollektion som bygger på det klassiska Damiermönstret fast i grafitgrått. Åh, så snygga de är! Hade jag varit rik skulle jag köpt en (eller flera...) till J i julklapp :-)

Bilden är lånad från bagbliss.com

Trick or treat

Dagens fundering:

Bör man införskaffa en massa godis, typ tablettaskar (eller russinaskar för att inte främja den ökande barnfetman i Sverige...) inför den kommande Halloween-helgen utifall att det kommer förbi massa söta ungar och skriker "trick or treat" i morgon? Jag minns inte hur det var här förra året men med tanke på att det bor typ en miljon barn i Hammarby Sjöstad är det väl inte en omöjlighet ;-)