En kväll på jobbet

Här sitter jag i min ensamhet på jobbet, rätt skönt att jobba undan en del. Det blir ju inte så mycket tid på kontoret framöver eftersom jag skall vara ledig från fredag och sedan hela nästa vecka (= jätteskönt), dessutom är jag på kurs onsdag-torsdag så det blir bara i morgon jag är här på 1,5 vecka.

Nu skall jag börja knåpa på vår önskelista så att vi får ut den någon gång, var och kikade bl.a på NK igår och där finns ju så mycket snygga grejor att man nästan blir lite svettig :-)

Idag börjar tydligen en ny dansk serie på TV med Pernilla August m.fl. Jag läste om den i DN i morse och den verkar riktigt bra. Kul nu när favoritserien "Gynekologen i Askim" inte är måndagskvällarnas behållning längre. Det får nog bli någon hämtmat och lite TV-tittande ikväll, mer än så orkar jag nog inte med (fast vi har ett stoooort berg med ren tvätt som skall vikas ihop hemma, suck...).

Trevlig kväll!

♥ Caroline ♥

Bröllopsbestyr

Idag gick jag upp 07.15 (ny tid iof) för att fixa lite grejor som MÅSTE bli gjorda inför bröllopet. Det som är mest akut i nuläget är att lägga ut en önskelista (flera som har efterfrågat det) samt att bestämma psalmer, skriva det som skall vara i middagshäftet m.m. Det är 7-8 veckor kvar till bröllopet nu och någon bridezilla kommer jag nog aldrig att bli ;-)

Detta behöver göras mer eller mindre snart:
* bestämma psalmer till vigselakten
* skriva personligt om varandra och ge till prästen
* bestämma utmarschen
* göra ett slutgiltigt körschema för dagen/kvällen
* gå igenom med toastmasterparet hur vi vill ha det under middagen
* bestämma samt skriva ner det som skall finnas med i middagshäftet
* göra bordsplacering
* köpa underkläder
* köpa skor
* köpa smycken
* köpa/hyra/låna en päls
* J skall köpa kostym samt skor
* stämma av budgeten samt specificera den mer

Har nog glömt en del, jag får fylla på samt bocka av listan efter hand. Tack och lov att jag snart är ledig i 10 dagar :-)

♥ Caroline ♥

Mormors kroppkakor (och lite annat smått & gott)

En kvart kvar till "Labyrint" börjar, 4:ans storsatsning som enligt mig inte är någon filmisk sensation men helt okej torsdagsunderhållning. Så nu skall jag betala räkningar och röja undan lite i köket. Det får helt enkelt bli ett miniinlägg :-)

J:s familj har varit här ikväll, hans söta mormor Märta lagade kroppkakor och äppelkaka och tog med hit. Det var väldigt gott, får väl hålla igen lite imorgon istället... Har ju tänkt att gå ner ett par kilo till bröllopet (som närmar sig med stormsteg...).

Ha en fortsatt skön torsdagskväll, kram!