Välkommen på 30-årskalas!Söndagen den 27 juli fyller jag 30 år och detta tänkte jag fira med lite bubbel, mat och tårta här hemma. Du som känner att du vill dela denna högtidsdag ;-) med mig är hjärtligt välkommen hit från klockan 16.00 (under förutsättning förstås att bebisen inte har några planer på att titta ut denna dag...) då vi kommer att ha "öppet hus" under eftermiddagen/kvällen. Hjärtligt välkommen!

♥ Caroline ♥

Bilden är lånad från aftonbladet.se

Tisdagsnöje - Sex And The City


Bild: aftonbladet.se

Så, nu lämnar jag jobbet för lite härlig avkoppling och frosseri i lyx, flärd, kärlek och sex :-) Perfekt att avrunda tisdagen med 2,5 timme Sex And The City-frosseri... Måste bunkra upp med godis och läsk också så att jag kan tröstäta lite när jag inser att jag förmodligen aldrig kommer att äga en garderob av Carries dignitet ;-)

Nedräkning

Sista måndagen på jobbet innan semester, jihoo! Den här veckan känns dock helt ok, skall plocka undan och göra det sista så att jag kan lämna ett tomt skrivbord (i ordets rätta bemärkelse) på fredag när jag sticker på semester och därefter föräldraledighet.

Denna vecka innehåller dessutom ett antal trevliga aktiviteter:
* Klippning & färgning i eftermiddag
* Bio (SATC såklart) i morgon kväll
* En del shopping (lön på onsdag - härligt...)
* Manikyr på fredag
* Middag på Värmdö på fredag

Och sedan... på lördag åker jag X2000 (1:a klass med middag, var ju tvungen att lyxa till det lite...) ner till Göteborg för två veckors semester - framförallt - på västkusten. Underbart!!!

♥ Caroline ♥