En hälsning från en bestämd liten dam


Hej, här kommer en hälsning från mig (Irma)! Jag har det bra, hänger mest på golvet. Det är min favoritplats. Allra helst vill jag peta i kontakterna och dra i sladdar, mamma lyfter undan mig hela tiden. Hon är SÅ jobbig!!!


Hur som helst, jag bryr mig ju inte om vad mamma tycker. Det här är mitt hem och då gör jag som jag vill. Capice?Här bakom mig ser ni min vagn, den är jäkligt schyst att åka i. Värsta vrålåket om ni frågar mig. Ibland slickar jag på hjulen, det är också kul. Fast det tycker inte mamma förstås.


Nej, nu har jag inte tid med er längre. Måste busa lite. Ciao!

Gothenburg

Just nu lyssnar på en fantastiskt bra låt, Gothenburg med Maia Hirasawa. Den blir bättre för varje lyssning tycker jag, testa och se :-)

Alla dessa sköna hem...Idag kom jag tidigt ut till Gillinge där jag skulle göra steg två i min riskutbildning (består numera av 4 timmar halkkörning samt 4 timmar teori om olika riskbeteenden i trafiken) och hann bläddra i diverse inredningstidningar som fanns där, kul!

Vilka hem det finns därute, jag läste bland annat (i senaste Residence tror jag det var) om en helt underbar våning på Östermalm i italiensk, modern stil. Det är lätt att inspireras men det är ju inte utan att man blir lite stressad också... Kommer vi någonsin att få ett sådant fantastiskt hem? Fast det viktiga är ju att göra det fint och som man vill ha det utifrån sina egna förutsättningar. Alla är ju inte mångmiljonärer med bakgrund inom reklam och design men lyckas ändå väldigt väl med att styla sina hem och göra de personliga och hemtrevliga.

Nåväl, nu har jag kikat runt på lite olika tidningars hemsidor och fått massor av inspiration. Detta hem som återfinns hos Sköna Hem (kolla in hemsidan för fler bilder) är precis i min smak :-)

Bilderna är lånade från skonahem.se