Jag älskar mjukglass!


Bild: nyköping.se

Jag har fått en ny craving (om det har med graviditeten eller inte låter jag vara osagt) nämligen mjukglass. Helst i våffla med noisettesås, chokladsås eller chokladströssel. Åh, vad gott det är :-)

Lunch eller telefonkö...

... det är det stora frågan som jag just nu ställer mig. Skall jag gå på lunch (vilket jag borde ha gjort för en timme sedan) eller sitta i en jäkla telefonkö för att boka om/av en tid som jag måste göra under dagen. Svår fråga ;-)

Nej, nu har jag funderat klart. Det får bli lunch!

Auf Wiedersehen :-)

Entourage-maraton

image178
Bild: mycognizance.files.wordpress.com

Igår tittade jag och J på inte mindre än 13 avsnitt av Entourage... Vi hyrde första säsongen förra helgen men har inte hunnit titta så mycket i veckan så igår blev det de sista avsnitten på säsong 1 samt 10 avsnitt av säsong 2. Vi tillbringade med andra ord nästan hela dagen/kvällen i TV-soffan :-) Det var riktigt skönt. J kom hem ganska sent i fredags kväll och jag hade svårt att sova, dels pga hostan (som vanligt) och dels pga att jag ofta sover dåligt när jag inte vet när J kommer hem (vet inte varför egentligen, jag har alltid haft svårt att sova när den jag bott med varit ute) . Hur som helst kände (även) jag mig bakis hela dagen igår så vi började dagen (vid 12.00) med brunch på Jimmys steakhouse, sedan Entourage, sedan pizza och fler avsnitt.

I morse spydde jag igen vilket jag inte gjort på över en månad, tror att det är hostan som sliter på kroppen. Men nu mår jag bra, vi har övningskört och städat och det skall vi väl fortsätta med en stund till. Skönt att börja veckan när det är fint hemma. Nästa söndag åker jag ju till syrran i Italien och det skall bli jätteroligt (speciellt att träffa de tre små charmtrollen igen) och sedan kommer J ner den 1 maj, vi åker tillsammans tillbaka till Stockholm tisdagen den 6 maj. Härligt!

Hoppas att ni har en underbar söndag, puss & kram!

♥ Caroline ♥