Rent hus

Såja, nu har jag och J snart klarat av den traditionella lördagsstädningen (+ tvätt). Det känns skönt att komma upp tidigt (vi gick upp klockan åtta och åt en härlig youghurtfrukost med färska hallon och jordgubbar) och vara klar med "måstena" redan innan lunch.

Nu ska vi snart ut och övningsköra en stund, kanske åka till Sickla köpkvarter och köpa något kul tills ikväll (vi ska på middag hos J:s kompis med familj) och förhoppningsvis hinna med en promenad också.

Ha en härlig lördag!

♥ Caroline ♥

Insomnia

Tack och lov att det är så härligt väder idag, annars vet jag inte hur jag hade orkat med att gå upp i morse... Jag gick och lade mig vid halvtio i går och somnade som ett litet barn. Strax efter midnatt vaknade jag dock upp av den här jäkla hostan som vägrar släppa trots att jag hällt i mig morfinhostmedicin de sista tre veckorna (bebis i magen kommer väl snart bli beroende, stackarn...). Dessutom är jag så täppt i näsan på nätterna och i natt var det värre än vanligt vilket inte gjorde saken bättre. Nåja, jag gick upp och tog en sked hostmedicin vilket ganska snabbt lindrar för stunden iaf. Trodde att jag skulle somna om men icke då... Någon gång vid halvsex i morse kikade jag på klockan för sista gången, en halvtimme innan jag ställt klockan för att gå upp. Usch, det är hemskt att ligga mer eller mindre en hel natt och vrida sig.

Men trots att jag knappt sovit i natt känner jag mig ganska pigg och fräsch (än så länge i varje fall...) och det tror jag till stor del beror på att det är strålande sol idag :-) Helt underbart att känna att våren är på ingående, när jag gick förbi Medborgarplatsen på väg till jobbet hade de plockat fram utemöblerna på restaurangen Snaps. Härligt att se :-)

Nej, nu ska jag skynda in på ett möte, hoppas att ni får en underbar dag!

♥ Caroline ♥

Ett mammaliv i lyx???

Jag räknade precis ut på Försäkringskassans hemsida hur mycket jag kommer att få per månad i föräldrapenning om jag tar ut fyra dagar per vecka (vilket innebär att vi kommer att kunna vara hemma 1,5 år). Jag kommer då att få 12 000 kronor netto mindre per månad än jag får ut idag. Kul...

♥ Caroline ♥