Stronger

(null)
Godmorgon från ett kallt Vaxholm ♥ Strax ska vi gå ut på en promenad innan den här arbetsveckan drar igång och det blir skönt. Vågen visade på nästan 2 kilo plus (!) sedan i fredags morse så det blir väldigt bra att gå från helg till vardag nu... 
(null)
Igår var det premiär för mina nya Terrex Two GTX, löparskor för terräng från Adidas. Vi körde en 5 km runda på Bogesund och skorna var riktigt grymma. Vilket var tur för själv var jag ganska trött efter att ha druckit några drinkar med grannarna i lördags kväll och sedan satt jag och Jocke uppe länge, drack vin och lyssnade på Håkan Hellström. Nostalgi från back in the days :-) Vi skulle ha gått på en av hans konserter i sommar så nu har alla vi typ 300 000 konsertbesökare något att se fram emot 2021 istället. Året då ALLT ska hända!
(null)
Mina nya träningsbyxor från Stronger är jag supernöjd med, så sköna! Tjejerna har pratat om Stronger ett bra tag nu så när de hade rea för några veckor sedan slog jag till på ett par för egen del också. Jag valde dock lite mer diskreta tights än vad tjejerna gjorde, haha.
(null)
Jag behöver också bli "stronger", helt klart. Och det är dags för en nystart nu. Jag jobbar enbart hemifrån och det kräver rutiner och disciplin för att få med alla livets tårtbitar. Varannan vecka när vi har fyra barn är det svårare att få till egen träning (men inte omöjligt såklart) men nu är det bara jag och Jocke och då finns det inga hinder. Så nu blir det powerwalks varje morgon och sedan några löppass på det per vecka. Helst att jag velat gå till gymmet också men vi har inte varit där sedan FHM gick ut med sina rekommendationer om social distansering.
 
Detta får bli motivationsbilder för egen del, jag är som jag skrev på bloggen i förra veckan inte supertrygg med att lägga ut helkroppsbilder på mig själv just nu (när jag inte trivs till 100 % med hur jag känner mig/ser ut) men det är lika bra att visa upp sanningen så som den är. Inga retuscheringar här inte. Så här ser jag ut i maj 2020 och målbilden är nu att bli tightare, starkare, smidigare och piggare.
 
Måste också ställa frågan innan vi drar ut... Vart tog den här helgen vägen??? Gick den inte sjukt fort? Det var ju fredag eftermiddag för en liten stund sedan. Förutom att lyckas gå upp 2 kilo på 3 dagar så har det varit en mysig helg med mycket god mat (förstås). Kommer lite inspiration och recept på bloggen under veckan :-)
 
Ha en fin måndag, kramar!

Kommentarer :

#1: Anonym

Snygg jacka 👌👌👌

Svar: Tack <3 Den kommer från Nike, och är grym nu innan det blir varmare ute :-)
Caroline Wiklund

skriven

Kommentera inlägget här :