Babyfötter

Nu har jag precis varit på fotvård hos Marita på Hudpunkten, det är alltid lika lyxigt och avkopplande att komma till henne för en behandling. Jag kör på ansiktsbehandling var 8:e vecka, manikyr var 4-5 vecka samt pedikyr och färgning av fransar och bryn var 6-7 vecka. Det är vardagslyx det :-)

Nu känns fötterna som nya, en otrolig skillnad faktiskt att gå när de är nyslipade och mjuka. En snabbis på jobbet bara (hmm... det där lät ju lite skumt...) och sedan skall jag gå till saluhallen på Medborgarplatsen och köpa räkor och lite annat gott till i kväll. J är ute och dricker fredagsöl så jag skall mysa själv med Let´s Dance (som vanligt...) och lite god mat. Det enda som kommer att saknas är ett glas kallt, vitt vin. Nåja, jag klarar mig nog :-)

Hoppas att ni får en underbar fredagskväll!

♥ Caroline ♥

Gravidyoga

Jag och M har precis suttit och kikat lite på gravidyogakurser under våren, det finns en del att välja på men det kostar ju en slant... Vi kom på att det är ju inte mer än rättvist att våra män får bekosta allt som har med graviditeten att göra (kurser, massage, kläder etc.) eftersom vi gör hela jobbet :-)

Det blir nog en kurs hos Mama Mia i april men vi funderar också på att testa ett/några pass hos Yogayama innan dess. Om någon läser detta som har bra koll på gravidyoga i Stockholm så får ni gärna lämna tips :-)

♥ Caroline ♥

Bloggdesign - not my cup of tea...

Sådär ja :-) Även om jag är långt ifrån någon bloggdesignexpert har jag efter mycket slit lyckats få till en ny design som jag är ganska nöjd med. Att det skall vara så svårt... Varenda bloggerska verkar ju kunna snofsa till sin blogg efter någon vecka och själv har jag bloggat i 1,5 år och inte lyckats åstadkomma mer än det här... Skandal ;-)

Det har varit en mycket trevlig helg, J:s syster med pojkvän har varit uppe här sedan i torsdags kväll och vi har gjort massa trevliga saker, bland annat bilutflykter till Uppsala igår och Stavsnäs idag samt långa promenader på Djurgården, Söder m.m. Igår kväll var vi bortbjudna på fonduemiddag och TP-kväll och i fredags hade vi fisk- och skaldjurskväll här hemma, gott och mysigt!

Nu skall jag lägga mig med min bok (Rivaler av Lesley Lokko som är mycket bra) och förhoppningsvis drömma söta drömmar om sol och bad (jag blir galen snart om det inte blir vår...). Sov gott!!!

♥ Caroline ♥