I rätt ordning

Många gånger känns det som att jag börjar i fel ände när jag sätter mig vid datorn... Istället för att först skriva ett långt inlägg med bilder och diverse tankar om stort och smått börjar jag med att läsa favoritbloggarna och därefter kika runt lite bland olika webshoppar för att få inspiration och hitta små guldkorn jag vill ha. Och sedan när jag väl skall skriva ett eget inlägg har motivationen och kreativiteten hunnit tryta lite grann... Det är ett förbättringsområde i mitt liv, FÖRST mitt egna inlägg och SEDAN slösurfande ;-)

Nu skall jag i alla fall göra en beställning hos Ljuva Ting innan jag blir allt för trött, sov gott och massa kramar ♥

Bilden är lånad från ljuvating.se

Ljuva ting

Äntligen har jag kunnat röja ur alla målarsaker ur Irmas rum och nu sitter jag vid datorn och spanar in inredningsprylar som jag vill köpa :-) Väggarna i rummet är ljust gråa, vi funderade på att sätta upp en rosa fondtapet men kom på att det nog blir snyggare med enhetliga väggar och inredning i vitt och rosa istället. Det kan nog lätt bli lite väl mycket prinsessa över rummet annars och även om jag älskar rosa i alla dess former vill jag gärna ha det lite åt det stilrena hållet också.

Idag har mamma kommit upp från Göteborg, hon skall stanna till på lördag och det är jättemysigt att hon är här (vi har inte träffats sedan i julas). Jag har dessutom samlat på mig en del ärenden som måste uträttas så det är ju perfekt att ha tillgång till en dygnet runt-barnvakt under veckan ;-)

På onsdag är Jimmy ledig så då skall vi åka på utflykt någonstans, kanske blir det Uppsala eller Norrtälje. Enligt väderprognosen skall det bli strålande väder just på onsdag så det kan bli riktigt mysigt.

Nu börjar Aktuellt, hörs i morgon!

Walking on waterGod kväll! Den här dagen fullkomligen rusade förbi, i och för sig "försvann" ju en timme men ändå... Nu har vi ätit en sen middag bestående av köttfärssås och en tomatsallad, det var jättegott och vare sig jag eller Jimmy saknade pastan. För min del tror jag inte svårigheten är att utesluta kolydrater under en period utan framför allt choklad i alla dess former och lite andra onyttigheter som smågodis och chips (vilka ju i och för sig är sprängfyllda av dåliga kolhydrater...).

Idag har vi varit på födelsedagskalas ute på Värmdö och där visade Jimmys bror Rasmus att han besitter en lite speciell gåva... nämligen att gå på vatten! Det är ju något att skriva i sitt CV, eller hur ;-)


Nu skall jag måla de sista lådorna, i morgon är jag klar med "projekt måla om" som har pågått i över en månad och det skall verkligen bli underbart att plocka undan alla pytsar, penslar och svarta sopsäckar som täckt Irmas rum under en tid nu. Snart skall vi fixa i ordning där inne och sedan får hon flytta in till sitt eget rum, buhu... Lilla tjejen har blivit stor :-)

Godnatt på er, puss & kram ♥