Onsdag kväll

Kameran har tyvärr inte blivit så flitigt använd de sista veckorna så ni får hålla till godo med en bild från Djurö jag tog härom sistens ;-) Jag vet ärligt talat inte vart tiden tar vägen, både idag och igår har jag inte varit hemma förrän närmare åtta på kvällen och då har jag ändå gått upp tidigt för att åka in till stan... Idag hade jag i och för sig tid för manikyr och pedikyr efter jobbet men vart de sista timmarna tog vägen, det är en gåta!!! Men det känns såååå bra att ha fina händer och fötter igen, det tillsammans med nyklippt hår gör verkligen skillnad för (den mentala) hälsan :-)

Oj då, råkade visst posta inlägget innan jag skrivit klart... Sitter i soffan, lyssnar på julmusik, dricker glögg, äter pepparkakor och har det mysigt! Imorgon är jag egentligen föräldraledig igen (hela december) men blev tillfrågad av chefen om jag kunde vara med på vår teambuilding som dök upp med kort varsel och som den lojala medarbetare jag är tackade jag ja då farmor kunde vara barnvakt :-) Så därför blir det jobb för min del även imorgon men sedan tar jag några veckors paus, tror dock att december kommer att flyga förbi och innan jag hunnit säga julafton är det dags att börja jobba "på riktigt" igen...

Häromdagen köpte jag en ny bilbarnstol från Jollyroom, skall snart åka till affären och hämta den tänkte jag. Efter ett visst funderande fram och tillbaka blev det en Britax Multi Tech II Jet som verkar vara bäst på marknaden utifrån min egen lilla marknadsanalys :-) Jag tror att Majken får ha den till en början och sedan vänder vi den framåt så att Irma får bättre plats för benen och då får Mojks ta över Irmas Britax Hi Way. Köpte även gröna lakan i serien "Moln" till Majkens spjälsäng och några små julklappar till tjejerna. Bra hemsida, har mycket att välja bland och fort gick det med leveransen!

Hoppas att ni får en fin onsdagskväll, massor med kramar till er!

Cox & Cox

Ceramic Heart Set - NEWThree Dark Gesso Wooden StarsHanging Hearts Mobile - NEWTwo Glass Vases - NEWDark Gesso Boards - NEWSmall Frosted Bud Glass Vases - Multipack - NEW
Lite härliga bilder från Cox & Cox, kolla in hemsidan för inspiration! Vissa kvällar kommer jag i rätt stämning för att googla runt i hopp om att finna inspiration, ikväll var jag egentligen ute efter idéer inför julen men fastnade för lite allt möjligt smått och gott :-) Snart är det dock dags att stänga ner datorn för ikväll, jag sover alldeles för lite (det blir oftast inte mer än knappa 5-6 timmar per natt) och tänkte försöka komma i säng i tid för en endaste gångs skull!!!

Hoppas att ni har haft en skön tisdag, min har varit helt ok men blev ganska lång då jag åkte hemifrån redan vid sju imorse för att gå på ett läkarbesök och kom inte hem från jobbet förrän efter åtta ikväll... Då hade Mojks redan somnat sött men jag hann natta Irma i alla fall, läsa bok och berätta om allt mysigt som händer nu i december :-) Sov sött och ha en skön onsdag, kramar!!!

Gula influenser för 2012


Redo för nästa års aktiviteter, gult är skönt eller hur var det nu var man sade ;-) En ny plånbok bara och kanske en handväska så är jag fit for fight! Det får nog bli min önskelista till tomten i år, önskade mig faktiskt en plånbok redan förra julen men hittade inte någon jag var riktigt nöjd med så i år hoppas jag att det skall gå bättre på den fronten... En klassisk från Louis Vuitton skulle sitta fint :-)

Nu skall jag gå hem från jobbet, en sväng förbi Åhléns bara och sedan ner på Hemköp för att köpa något till kvällens middag innan jag styr kosan norrut mot suburbia! Dagens löfte till mig själv är att planera lite bättre för vardagens middagar framöver, har ju blivit bekväm tack vare matkassarna och nu hänger inte hjärnan med i förändringarnas tidevarv...

Hoppas att ni får en fin måndagskväll, massor med kramar till er!