Så här blev det!Godkväll, 40 minuter kvar innan sommaren börjar :-) Nästa vecka ser ganska lugn och skön ut, det som är inbokat är jobb på fredag samt hela fyra läkar/tandläkarbesök för mig och Irma. På onsdag kommer lilla mamma upp igen och det blir mysigt.

Jag har ju inte visat bild på min nya frisyr ännu, denna är tagen förra söndagen då vi hade en riktigt kul utekväll i Puerto Banus. Bilden är jag inte helnöjd med men frisyren syns ju i alla fall :-)

Nu skall jag fixa lite här hemma och sedan är det sovdags. Vi skall upp i ottan i morgon, usch och fy ;-) Klockan 08.30 kan ni väl skänka mig en varm tanke då jag skall laga två hål. Usch och fy igen!!!

Kram och sov gott ♥

Hemma igen!Godmorgon! Jag är verkligen uppe med tuppen denna soliga lördagsmorgon men det gör ingenting. Det är mycket som skall packas upp och fixas med så jag tänkte sätta igång strax. Vi kom hem i förrgår natt efter en smidig hemresa och jag passade såklart på att fota litegrann :-)

Vi är verkligen supernöjda med hela vår resa och igår gick jag omkring här i Sjöstaden med en riktig sommarlovskänsla i magen. Det kan nog inte bli bättre än att lägga en utlandssemester precis innan sommaren för då har man ju verkligen massor av härligt kvar när man kommer hem också. Det känns verkligen lyxigt!

Tack igen Berit och Göran för (nästan) två fantastiska veckor!!!Ett blåsigt GibraltarJäklar vad det blåste idag när vi var på Gibraltar, när vi gick över flygplatsen (man måste gå över den efter tullen för att komma fram) blåste jag och Sophia nästan bort :-) Men det var kul att komma iväg på en utflykt även om Gibraltar enligt min mening inte är så vansinnigt spännande. Nu skall vi snart ut och äta, jag skall göra mig i ordning för kvällen så det får bli ett längre inlägg i morgon. Kram på er och ha en skön kväll!