Åter mot huvudstaden...

Med handen på hjärtat så är det med ett uns av vemod jag lämnar Göteborg och några fantastiska dagar bakom mig. Sittandes på tåget med mina jobbpärmar i knäet lyssnar jag på Kent (nostalgi) och tänker tillbaka på de senaste tre dygnen. Jag älskar Göteborg men jag är ändå glad att jag bor i Stockholm för det gör att min gamla hemstad känns som ett lyxigt resmål som jag känner utan och innan men aldrig tröttnar på!!! Att ha och äta kakan på något sätt...

På tal om kakor har det blivit en del godsaker under helgen även om de andra måltiderna till största del varit LCHF, känns helt ok men nu drar jag ner på sockret igen för att komma i balans. Funderar på om jag skall förhålla mig till socker på samma sätt som jag gjort med feströkning när jag var yngre! Nu är jag ute så sällan så jag röker kanske någon enstaka gång om året men för fem år sedan kunde det bli ett par gånger i månaden men aldrig till vardags, det skulle inte falla mig in att göra det. Tänk om jag kunde äta socker på semestrar och till fest men inte varje dag, det vore ju otroligt skönt att ha den kontrollen och tygla suget... I övrigt funkar min egen version av LCHF väldigt bra, känner mig pigg och saknar inte ris, pasta, potatis och bröd vilket förstås underlättar det hela!

Hoppas att du får en härlig kväll, kramar!

 

En dag på landet

Åhhh, vilken mysig lördag vi har haft på landet! Efter frukost åkte jag, Cisse, mamma och pappa upp till Rågårdsvik och välkomnades av min bror Mikael och hans A som fixat till en fräsch lunch. Och vilken härlig dag det varit, nu känns det som att våren ÄNTLIGEN är här!!! Vi har gått promenad, suttit i solen, ätit gott och fikat i två omgångar så nu är det en mätt och nöjd Caroline som slagit sig ner framför TV:n hemma hos mamma och pappa igen :-)

Imorgon eftermidddag bär det av hemåt men innan dess skall vi kolla in min andra brors nya lägenhet och sedan skall jag och syrran ner på stan för en liten shoppingrunda till, jag är supernöjd med min helg och lyxigt värre är ju att även tisdag är en ledig dag som skall tillbringas i lugn och ro med Jimmy och mina tjejer ♥

Ha en riktigt skön Valborg, stor kram!!!

Shoppinglördag

God morgon! Just nu ligger jag och Cisse i gästrummet och pratar sedan en timme tillbaka om allt från LCHF, familjen, inredning, skvaller om Cisses tjusiga italienska väninnor och lite annat smått och gott!

På programmet idag står först en god frukost i form av äggröra, rökt lax och färska jordgubbar innan vi sticker upp till Skaftö. Där blir det överraskningslunch som brorsan med familj fixat till och sedan hoppas jag på en långpromenad, "Grötlunken" kallas sedan urminnes tider den bästa promenadvägen i Rågårdsvik :-)

Igår hade vi en härlig dag i stan (bortsett från en sjukt trist lunch, har redan förträngt denna sallad för 124 kronor som till största del bestod av pizzasallad och vattnig majs i en lokal som dessutom luktade avlopp, vi hade siktet inställt på Posthotellet som enligt initierade källor skall vara Göteborgs nya inneställe men det var låååång kö för att få ett bord och vi hittade inget annat roligt ställe vilket sedermera ledde till att vi hamnade på stans sämsta, haha).

Blev det några påsar med angenämt innehåll att bära hem då??? Jodå, jag shoppade faktiskt en hel del inne på framförallt MQ och Lindex och kom hem med bland annat två par nya byxor, en klänning till bröllopet vi skall på i början av sommaren, flera skjortor, blusar och klänningar så nu är våren räddad! Jihoooo ;-)


Hoppas att du har en riktigt skön söndagsmorgon, stor kram!!!