Hetsätning och bakisångest...

Ja, jag vet... Det kanske inte var så smart att gå ut med kollegorna på en måndag och dricka massa vin... Men vi hade jäkligt trevligt och den här veckan är så lugn på jobbet så det kändes rätt att mjukstarta lite efter semestern... MEN... man är ju uppenbarligen ingen ungdom längre (fyllde 29 i fredags) och baksmällan har gjort sig påmind hela dagen trots att jag ätit:

* "trekantssmörgås" med skagenröra till frukost
* jättelunch bestående av massa majonäskladdig pasta på café 113 50
* mellanmål (tonfiskbaguette med extra ost) från Sandys

Hua!!! Och jag som skall börja fokusera på att komma i form till bröllopet i december... Det får bli i morgon ;-)

♥ Caroline ♥

Hyperaktiv

Ikväll har jag farit omkring i lägenheten som en duracellkanin, hög på amfetamin eller något... Anledningen: jag drack två kaffe latte i rad för några timmar sedan och av någon anledning tål jag bara kaffe i verkligt små doser - annars får jag någon slags koffeinöverdos och funkar inte normalt förrän typ nästa dag. Smart av mig att dricka så mycket just idag när jag ska upp klockan sex i morgon och förhoppningsvis vara pigg och fräsch på jobbet hela dagen. Om jag överhuvudtaget somnar innan dess får jag nog vara glad.... För någon vecka sedan drack jag en kopp thé på kvällen och låg sedan vaken till fyra på morgonen, inte roligt!!

Annars har det varit en riktigt skön söndag, har fixat en del hemma samt umgåtts med T hela eftermiddagen. Vi käkade lunch, shoppade och tog en långfika. Jättemysigt.

Nu ska jag betala räkningar, packa upp det sista från semestern, ta en lång dusch och fixa lite annat. Återkommer kanske med ett ytterligare tillägg under kvällen/natten om hyperaktiviteten håller i sig ;-)

♥ Caroline ♥

 

Hemma igen

Har precis kommit hem från två härliga veckor på västkusten. Skall snart krypa ner i sängen (det är altid något speciellt med att sova i sin egen säng efter att ha varit ifrån den ett tag...) men varvar ner framför datorn en stund först (jag och J har våra invanda rutiner, han kopplar alltid av framför text-TV och jag framför datorn... some things never change...).

Sov gott, återkommer med ett längre inlägg i morgon.

♥ Caroline ♥