Födelsedagsmiddag

Jag hade så goda intentioner inför kvällens födelsedagsmiddag för Jimmy; gällande att ta massa kort på våra nya möbler från Bruka Design och på kvällens fyra rätters meny men kameran laddade ur så det blev inget med det... Men däremot blev det en superlyckad kväll med många glada skratt och massor av god mat och gott vin :-) Nu skall vi snart "krypa till kojs" men jag var ju tvungen att skriva ett litet inlägg först...

I morgon skall vi på babysim för första gången, det skall bli supermysigt :-) Lilla Irma i rosa badbyxor & badmössa, åhh vad söt hon kommer att vara! Som tur är så är kameran nu fulladdad så det får bli mer kort tagna i morgon än idag, helt klart.

God natt och sov gott!

Jag är slutkörd!

Äntligen har Irma somnat, jag är helt slut! Jimmy har varit borta hela dagen och kvällen så jag har varit själv med Irma och hon är verkligen krävande just nu. Vill bara bli buren eller att jag sitter med henne, så fort jag lagt henne i sängen gallskriker hon. Jag har ändå låtit henne ligga kvar och stått och pratat vid sängen och trots att hon knappt kunnat hålla ögonen öppna så vägrar hon att somna. Äntligen, efter en väääldigt lång nattning har hon nu somnat och jag kan passa på att äta middag, städa och kanske se lite på TV.

Jag är verkligen imponerad av alla ensamstående mammor som finns, jag tror banne mig att jag hade brutit ihop om jag inte haft Jimmy... Irma är ändå mestadels väldigt lugn och "snäll" men jag är helt slutkörd efter EN dag när jag varit elt själv med henne. Plus att jag har så jäkla ont i ryggen/axlar/nacke, hon är ju rätt tung att bära på nu. Jag MÅSTE köpa kort på Nautilus a.s.a.p.

Nej, nu har jag gnällt tillräckligt ;-) Nu måste jag laga lite middag innan det blir läggdags. Puss & kram!

Birka Paradise

Våra fartyg - Paradise Birka Paradise
Birka Paradise - here we come :-)
Äntligen är biljetterna bokade! Om två veckor sticker jag, Anna, Maria, Marika och Christina på en 24 timmars SPA-kryssning. Vi kommer köra hela kittet med skumpa på rummet, kryssningsmeny, dansa hela natten (halva i alla fall, man är ju inte 20 längre...) och så blir det förstås SPA-behandlingar m.m.

Det skall bli SÅ roligt och SÅ välbehövligt :-)
Relax & Spa - Vy över Paradise Beach

Bilderna är lånade från birkacruises.se