Casino Royale

James Bond
Bild: MovieZine.se

Nyss hemkommen från mingel & bio, det var en advokatfirma som J jobbar med som bjöd på mingel och James Bond. Mycket trevligt! Först fick man wraps och öl/vin till livemusik (James Bond-intron så klart), därefter popcorn, läsk och lite annan underhållning. Filmen var riktigt bra, lite annorlunda från tidigare Bondfilmer och jag tycker att Daniel Craig var utmärkt som Bond, betydligt bättre än t.ex. Pearce Brosnan.

Nu sitter jag i valet och kvalet om jag skall äta något innan jag går och lägger mig, borde äta något mer idag men är så himla trött. Jag funderar på om jag har brist på något ämne, järn kanske, för jag tycker att jag blir mycket tröttare nu än tidigare och är yr emellanåt. Kanske borde jag börja med järntabletter.

I morgon blir det jobb på förmiddagen och en utbildning kring nya policydokument (kul... nja...) på eftermiddagen. När torsdagen är avklarad skall jag vara ledig ett par dagar, hade en del semesterdagar att ta ut så jag skall vara ledig fredag samt måndag och tisdag. SÅ SKÖNT!!! Då ska jag köpa julklappar, julpynta hemma, träna m.m.

Men nu får det vara färdigskrivet för idag, sängen lockar... Sov gott!

* Caroline *

Kommentera inlägget här :