Någon som är förvånad?

Becks
Bild: starlounge.com

Nu verkar det vara bestämt att familjen Beckhams strategi för att bli superkändisar i USA (och ännu rikare på köpet...) är att vara med i en realityserie om deras flytt från Europa till "the land of dreams". Enligt Starlounge har de skrivit ett kontrakt värt 140 miljoner kronor med den amerikanska TV-kanalen NBC. Förutsägbart? Japp! Kommer jag slaviskt att följa serien? Japp :-)

Kommentarer :

#1: Louise

Gumman!
Har en halvtimmas rast har pa Ikea, Sydney o passar pa att kolla din blogg, kommer du lagga upp nagra bilder fran semestern?? Vill garna se! A jag vill garna se en bild pa ringen oxa! ;)
Ha en bra dag, saknar dig
Pussar o kramar

skriven
#2: Caroline

Hej vännen, vad kul att höra ifrån dig! Hoppas att du har det bra och trivs med jobbet/kärleken/livet i stort. När kommer du till Sverige igen? Hoppas att ni kan komma till vårt bröllop den 15 december :-) Ha det super och hälsa till J. Stor kram!!

skriven
#3: louise

Hej!
Du har val sett min grattiskram o kommentar pa forlovningsinlagget?
MERA KRAMAR

skriven
#4: Caroline

Hej igen gumman! Har sett kommentaren men jag skall läsa den igen, var lite "uppe i det blå" under en period i samband med förlovningen och resan... Hoppas verkligen att du har det bra och njuter av livet :-) Många kramar och ha en skön helg!

skriven

Kommentera inlägget här :