Tva dagar kvar...

...har skall det pressas ;-) De sista tva dagarna blir lugna (som om inte alla dagar ar det pa denna underbara o...), ligga i solen, fa lite thaimassage, ga och kopa solvarm frukt nar andan faller pa... Det har ar livet, langtar inte tillbaka till januarimorkret i Sverige!!

Vi aker harifran pa mandag morgon, kommer bli korda hela vagen harifran till Royal Orchid Sheraton dar vi skall tillbringa drygt tva dagar innan hemresan och det kanns jakligt lyxigt. Pa hitresan tog vi taxi till busstationen i Bangkok, sedan buss till Trat (fem timmar med typ thailandska versionen av "Sa skall det lata" pa hogsta volym pa TV:n precis framfor oss), vanta i Trat pa att en slo gubbe skulle fa sin songthaw full, missade farjan till Koh Chang, fick vanta pa nasta och sedan sitta som packade sillar i en ny songthaw till resorten. Nu aker vi som sagt med resortens superfrascha minivan fran dorr till dorr, sa skont. Det kostar en del men det ar det faktiskt vart, dessutom far vi kanske tva timmar extra i Bangkok den dagen och det ar bara positivt.

Igar red vi pa elefanter, jatteroligt! Var hette Taktu och var 36 ar ;-) hon var stooooooor och gosig! Vi red i tva timmar och sedan fick vi bada med elefanterna fast jag och J var sa trakiga (mest mitt beslut...) sa vi stod over, det simmade namligen omkring stora elefantkorvar (om ni forstar vad jag menar...) i den lilla viken dar vi skulle bada... Tack men nej tack! Fast sedan angrade vi oss for alla andra badade med sina elefanter och hade jatteroligt medan vi satt kvar och tittade pa...

Nej, nu ska jag till beachen (tva meter harifran). Det ar verkligen underbart har, kan varmt rekommendera alla att aka till Koh Chang. Som balsam for sjalen kan man saga :-) Ha en skon dag i Sverige, kram!!

* Caroline *

Kommentarer :

#1: Anna B

Hej Hjärtat!
verkar varit en störtskön semester. Ska bli kul att höra allt när du kommer hem - kanske över några tapas och ett glas äppeljuice... Här har varit tomt utan dig! Kram, A

skriven
#2: Caroline

Du vet att jag aldrig bangar för tapas... Fast är det ok att jag tar ett glas vin istället för äppeljuice :-) Den får du behålla för dig själv... Kram!

skriven

Kommentera inlägget här :