En kolbit, någon?

F*n också!!! För ett par minuter sedan satt jag här vid datorn i godan ro och läste lite bloggar när det plötsligt började lukta bränt i lägenheten... Efter en sekunds hjärnsläpp svär jag en lång harang och springer till ugnen... Jag har tillbringat den senaste 1,5 timmen med att göra en stor lasagne och när äggklockan ringde för en stund sedan tyckte jag inte att den hade fått någon färg. Sagt och gjort - jag drog på grillfunktionen och satte ugnen på högsta gradantal för att den skulle få stå några extra minuter och få lite fin färg... Och hur ser lasagnen ut nu då? Som en kvarleva från Pompeji ungefär :-(

Jäkla skit! Så går det när man ammar och inte sover ordentligt, man blir lite lätt disträ mellan varven ;-)

♥ Caroline ♥

Kommentarer :

#1: Sophia

Enligt en saker kalla var den inte alls brand utan smakade alldeles fantastiskt!

skriven
#2: J

Du har en sexannons som banner... :)

skriven
#3: Viktoria

Hej Carro!



Hade varit jätteroligt om vi kunde ta en lunch någon dag nästa vecka. Hur ser det ut för dig? Jag sitter kvar på jobbet (om än i karantän) så jag har inget bokat än så länge. Vad säger du?



Kram

skriven
#4: Anonym

hahahahahah

ammningshormoner :-)



jag äldade upp vattenkokaren, satt på plattor utan att sätta saker på kokning. eller som du kokar något men glömer bort det.



helt normalt. men be J att ha extra koll på spisen för att inte du ska bräna ner allt ;-)

skriven
#5: Linda i Abu Dhabi

Jag tror säkert att den smakade utmärkt ändå=) Du har ju i alla fall ammning mm att skylla på för din glömska=) Även jag glömde bort att jag lagade mat härom dan och gissa om den var välgratinerad i ugnen=)Jag får skylla på tidig demens= Jag och gasspisen har för övrigt inte riktigt kommit överens än, det går ju så j*vla fort med gas.....



För att besvara din tidigare fråga så har jag inte hittat en burka ännu som jag tycker passar bra och lever upp till mina krav=)

skriven
#6: Caroline

Sophia:

Skönt att höra :-) Kanske överdrev jag en liten, liten smula i inlägget ;-)

skriven
#7: Caroline

J:

I know darling :-) Vill du köpa något därifrån ;-)

skriven

Kommentera inlägget här :