Bland barnbajs och bankkriser

Så där ja, nu var dagens måsten avklarade :-) Jag vet inte vad som hänt (kan ha att göra med att Irma sover hela nätterna och att jag går och lägger mig vid elva) men jag har blivit så morgonpigg de senaste dagarna. Jag ammar vid sex och sedan hoppar jag upp ur sängen som vilken hurtbulle som helst. Det är bara att tacka och ta emot, så länge nu min morgonpigghet håller i sig :-)

Idag skall vi in till stora staden, jag och Irma. Det är lite dubbelt det där, det är roligt att träffa kompisar och komma iväg lite men samtidigt är det så lugnt och skönt här ute. Inte massa stressade människor att trängas med och bilar, bussar och cyklister överallt (man blir ju lite lätt folkskygg när man fått barn...) utan allt är lagom och tillrättalagt. Underbart :-)

Nu blir det frukost och DN som har väldigt upplyftande rubriker idag (inte). Bankkriser, risk för höjda bolån (kul när man själv har ett inte allt för litet bolån...), giftiga nappflaskor och annat kul... Nåja, någon liten glad nyhet skall man väl hitta bland eländet ;-)

Ha en underbar dag, kram!

Kommentarer :

#1: johanna

God morgon! Vad härligt det låter att vara pigg redan kl 6 på morgonen :-)Hoppas att jag oxå får uppleva det snart, e ju så härligt med tidiga mornar.

Ha en skön dag på stan kramar

skriven
#2: Caroline

God morgon själv, hoppas du fått sova gott i natt (mellan varven i alla fall...). Hur har det gått i helgen med renoveringen, blir det fint? Du får skicka bilder när det är klart :-)



Kram!

skriven
#3: Sophia

jag ar oxa pigg klockan sex, men av fel anledning. hmm

skriven
#4: Caroline

Sophia:

Åh, det låter härligt ;-) Lite saknar man ju allt galna utekvällar men det får det nog bli en och annan utav när jag har slutat amma...

skriven

Kommentera inlägget här :