En fullspäckad dag



Om några år kommer nog Irma också vilja vardagslyxa med en bra tidning och choklad men än så länge får hon nöja sig med sina egna leksaker :-)

Idag har vi hunnit med riktigt mycket, i morse gick vi till vårdcentralen då Irmas jobbiga hosta inte gett med sig (hon har hostat i drygt tre veckor nu men i övrigt är hon pigg och glad som vanligt). Efter ett besök hos vår husläkare gick vi till Sickla Köpvarter för inhandlande av hennes hostmedicin och lite böcker på bokrean (bokrean är den enda rean jag verkligen tycker om, i övrigt undviker jag alla reor så gott det går...)



Leif Mannerströms Husmanskonst har jag sneglat på länge så det var ett välkommet tillskott till min numera ganska rejält tilltagna kokbokssamling (jag älskar kokböcker!) och några nya barnböcker behövs även om Ingrid badar som jag främst var ute efter var slutsåld :-(

Dessutom har vi hunnit med ytterligare en vända till vårdcentralen då Irma skulle få andas in någon form av hostmedicin från en enorm inhalatorstub och några andra små ärenden. Nu sitter hon en stund framför Teletubbies som hon verkligen älskar och jag får en välförtjänt paus :-)

Jimmy jobbar över men snart skall jag börja med middagen som den goda husfru jag är, har dock inte bestämt mig för vad jag skall laga ännu. Hmm, jag får botanisera i skafferiet lite... Kram på er så länge!

Kommentarer :

#1: Brorsan

Åh har du köpt Mannerströmboken!!! Är den bra? Måste ha den också.

skriven
#2: Caroline

Jättebra, jag har redan bläddrat en del i den och blev väldigt inspirerad :-) Köp!

skriven

Kommentera inlägget här :