Ljuva ting

Äntligen har jag kunnat röja ur alla målarsaker ur Irmas rum och nu sitter jag vid datorn och spanar in inredningsprylar som jag vill köpa :-) Väggarna i rummet är ljust gråa, vi funderade på att sätta upp en rosa fondtapet men kom på att det nog blir snyggare med enhetliga väggar och inredning i vitt och rosa istället. Det kan nog lätt bli lite väl mycket prinsessa över rummet annars och även om jag älskar rosa i alla dess former vill jag gärna ha det lite åt det stilrena hållet också.

Idag har mamma kommit upp från Göteborg, hon skall stanna till på lördag och det är jättemysigt att hon är här (vi har inte träffats sedan i julas). Jag har dessutom samlat på mig en del ärenden som måste uträttas så det är ju perfekt att ha tillgång till en dygnet runt-barnvakt under veckan ;-)

På onsdag är Jimmy ledig så då skall vi åka på utflykt någonstans, kanske blir det Uppsala eller Norrtälje. Enligt väderprognosen skall det bli strålande väder just på onsdag så det kan bli riktigt mysigt.

Nu börjar Aktuellt, hörs i morgon!

Kommentarer :

#1: Ann-Louise

Fina rosa lådor!! Min dotter har aldrig haft ett "rosa" rum heller utan mest detaljer. Men jag tycker det är gulligt på ett sätt också.



Kul med mammabesök (och praktiskt). Min mamma har legat på sjukhus och är halvdålig nu så jag åker upp till henne i Härnösand nästa vecka när jag har lov. Då får jag hjälpa henne lite istället med vårstädning av fönster och så. Skönt kunna hjälpa till.



Kramar

skriven
#2: Caroline

Jag tror jag skall göra en liten beställning från ljuvating.se nu, såg att man får tio procent rabatt via Englas Showroom samt att de har billig frakt tom ikväll :-)



Skönt med lov och att du får tid att ta hand om din mamma, det är ju så viktigt att kunna hjälpa sina föräldrar på ålderns höst.



Fortsatt trevlig kväll, kram!

skriven

Kommentera inlägget här :