Varde ljus!


Irma på ärten! Irma hade det bra på Mio igår, här är hon förevigad uppe på ett lass med mattor :-)

God morgon!
Efter en natt med inte speciellt bra sömn känner jag mig ändå ganska utvilad, hoppas att känslan håller i sig hela denna Haloweenlördag. Idag står inget speciellt på agendan förrän till eftermiddagen/kvällen då vi skall ut på middag till Värmdö och träffa Jimmys familj, mysigt!

Igår åkte vi till Heron City för ett besök till Barnbutiken där vi hämtade ett nytt chassi till barnvagnen, vilken bra service från Bugaboo att få ett helt nytt chassi skickat från Holland när en skruv lossnat. Därefter gick vi till Mio och köpte två lampor, en ny matta  till hallen samt en (rosa såklart) Saccosäck och en pall/förvaringslåda till Irma. Det blev superbra, vi har haft så dåligt med belysning här hemma och skillnaden blev riktigt stor. Jag vet att designerparet Simon & Thomas brukar trycka på hur viktigt det är med belysning och de har verkligen rätt, det gör stor skillnad för ett hem. Jag försökte ta bilder igår men de blev inte bra, gör ett nytt försök senare idag :-)

På kvällen var vi lite crazy här hemma och gjorde något som vi förmodligen var helt ensamma om i Sverige... Eller inte ;-) Idol & fredagsmys blev det förstås, vi brukar roa oss med att kika över gatan in i alla lägenheter för att konstatera att i varje hem där man ser en TV står samma kanal på klockan åtta på fredagskvällarna :-)

Nu blir det frukost, puss & kram & skön lördag ♥

Kommentarer :

#1: Cicci

Ja, det är verkligen synd om Eddie att komma nästsist 3 veckor i rad. Jag tycker han är jätteduktigt och hoppas att han blir kvar ett tag till. Där emot tycker jag Rabhi skulle ha åkt ut igår.



Funderar också att ut till Mio idag. Mio har verkligen ryckt upp sig på den senaste tiden!



Kramar

skriven
#2: Ann-Louise

Så du har avslöjat mig alltså, att det är hans sammatsblick jag är svag för ha, ha. Men jag drömde inte om han ändå =0( men visst ser han bra ut "yngligen"!



Kul med nytt till hemmet, belysningen är jätteviktig.



Hoppas ni får en skön lördag med Jimmys familj.



Kram

skriven
#3: jessi

Ja det är nog så att fredagsmys och Idol är det som gäller på fredagarna hos många! Mina föräldrar har börjat följa Idol och är helt fast! Så mamma och jag brukar ringas och babbla om kvällen.



Hoppas du får en mysig söndag med din fina familj!



KRAMISAR

skriven
#4: jessi

Ja det är nog så att fredagsmys och Idol är det som gäller på fredagarna hos många! Mina föräldrar har börjat följa Idol och är helt fast! Så mamma och jag brukar ringas och babbla om kvällen.



Hoppas du får en mysig söndag med din fina familj!



KRAMISAR

skriven
#5: Anna - Starwoman ☆

Hoppas er lördag varit mysig och att den mulna söndagen även den är bra hos er mina "grannar" =) Här är det bara bra, lugn och skön helg har det varit!



Jag har faktiskt aldrig vart på Göteborg så jag går gärna dit och tar ett glas vin. Torsdag i veckan som kommer passar bättre för mig än på onsdag som det ser ut nu i alla fall. Så ska vi boka in en blindate på torsdag efter jobbet då? ;-)



Kramar!

skriven

Kommentera inlägget här :