Beautiful Blogger Award



Tack gulliga Anna och Emma för att ni gett mig en så här fin award :-) Den blev jag jätteglad för!

Så var det ju det här med 7 saker om mig som ni kanske inte känner till, jag tänker så det knakar... Vilka av alla snaskiga hemlisar skall jag välja bland??? Det är ju inte för inte som bloggen heter Carolines hemligheter ;-)

* Jag är både lite vidskeplig och dessutom en aning mörkrädd vilket ju ibland leder till ganska knäppa aktiviteter när jag är ensam hemma... Jag kollar under sängen innan jag lägger mig, känner en extra gång att dörren är låst och ligger sedan i mörkret och sneglar ut i lägenheten så att inget litet spöke kommit för att hälsa på mig :-)

* När jag var yngre red jag mycket och hade en egen häst som jag tävlade i hoppning med. Dock fick min hästperiod ett väldigt tråkigt slut då jag på DM 2006 gick omkull (manegen var nybyggd och det var fruktansvärt halt, flera ekipage gick omkull under tävlingarna), fastnade med en foten i stigbygeln och släpades efter min häst medan hon skenade runt i manegen. Hon sparkade mig i huvudet flera gånger för att jag skulle komma loss och jag blev medvetslös. Kördes till Sahlgrenska i Göteborg där det visade sig att jag klarat mig ganska bra (med tanke på hur nära det var att jag inte klarade mig alls, min häst sparkade sönder hjälmen i två delar sista gången och hade hon fortsatt sparka mot huvudet därefter så hade det troligtvis gått riktigt illa...). Ett flertal småblödningar i hjärnan och påverkan på närminnet blev de främsta konsekvenserna av olyckan. De första månaderna efter gick jag hos en logoped och psykiater för att komma igång igen, jag fick sluta rida och fick dessutom en hel del andra restriktioner för de närmsta åren (cykla, åka båt, dricka alkohol, vissa andra sporter m.m.). Jag var otroligt trött och det var frustrerande naturligtvis att inte komma ihåg banala saker men jag är förstås oerhört tacksam att det trots allt gick så bra. Jag minns själv ingenting efter framridningen tills dess att jag vaknar upp på sjukhuset så allra värst var det nog för min pappa som satt på läktaren och inget kunde göra...

* Jag står stadigt på jorden, har 40-41 i skor (är 166 cm lång så när jag har på mig vinterkängor ser jag nästan ut som ett L, hihi)

* När jag var runt 20 hade jag en period då jag tyckte det var jättekul att spela schack. Var faktiskt rätt duktig och spelade remi mot en förre detta svensk mästare till både hans och min stora förvåning :-)

* Jag är en hopplös tidsoptimist, hur tidigt jag än går upp på morgonen så måste jag ALLTID springa till färjan (nu när Irma skall till dagis, tidigare var det till bussen eller tvärbanan eller...), så sent som i måndags rusade jag med andan i halsen och magen skumpandes för att i sista sekund slänga mig på färjan!

* Har alltid varit en riktig storätare men har väl ändå blivit något mer normal på senare år ;-) När jag var yngre ringde jag ofta till någon av bästisarna efter skolan med en fråga i stil med "nu har jag precis ätit upp en låda Stinas kyckling själv med massa ris och sås till, är jag normal???" Haha, jag har ju själv glömt av dessa något udda konversationer men blir ofta påminnd av mina kära vänner Johanna, Klara och Maria ♥

* En riktig pinsam anekdot men den bjuder jag på :-D Sommaren efter gymnasiet då jag jobbade på restaurang Magasinet i Smögen var jag med i Miss Hawaiian Tropic!!!!! De hade inte tillräckligt många deltagare och vid midnatt kändes det som en riktigt bra idé att övertalas att ställa upp... Hannah Graaf var värdinna i en Baywatch-baddräkt och jag var första man ut på scenen efter henne i tre olika bikinisar, något otacksamt med tanke på att alla hormonstinna grabbar naturligtvis var där för att spana in henne :-) Hur det gick??? Delad andraplats!!! Av tre tävlande kanske skall tilläggas ;-)

Vid det här laget har ju nästan alla av de bloggar jag tittar in hos dagligen blivit nominerade och avslöjat sju fakta om sig själva så det känns ju nästan tjatigt att skicka över fler awards nu till samma bloggare. Så istället skickar jag över en jättestor kram och ett TACK för att jag får ha nöjet att följa era fina bloggar till följande tjejer (jag håller mig till sju som man "skall" även om det nog finns dubbelt så många som jag kikar in hos lika ofta)

Starwoman
Ann-Louises värld
Bellas väg tillbaka
Hemma hos Katta
Lyckoljus
Jemsi
Leos mammas blogg

KRAM

Kommentarer :

#1: Annas inspiration

Ja du vännen, jag hoppas verkligen att du får en helt annan förlossningsupplevelse denna gången. Inte ska det behöva bli så igen!



sv: Tetrapacken är redan nerpackade ;-)



Grattis till awarden raring!

Otäck hästolycka, för väl att det slutade bra precis som med fina lilla Irma.



Hihi kul med bikinirävling!



Ha nu en fin kväll

KRAM

skriven
#2: Anna - Starwoman ☆

Det var mycket intressant man fick veta där. Hemskt med hästolyckan, tur du klarade dig så väl som du ändå gjorde. Lite kul är det att jag aldrig noterat att du går stadigt på jorden. Det har jag ALDRIG tänkt på, du har nog väldigt smååååå 40-41 :or tror jag ;-) Och sedan var det kul att du kunde äta upp en hel låda med stinas kyckling själv MED ris, hahaha! Lite galen är du allt ;-)



Ha en mysig kväll och tack snälla för kramen!!!



Stor kram tillbaka!

skriven

Kommentera inlägget här :