2010


Januari började bra med några riktigt mysiga dagar i Göteborg med hela familjen, extra kul var det förstås att även syrran med familj var där så att vi kunde umgås allihopa (vi är ju fyra syskon med familjer varav min syster bor i Italien så det är inte så jätteofta vi träffas alla på samma gång).


I februari tog vi det ganska lugnt med god mat och något glas rött till helgerna... Fast den 23 februari (om jag inte minns fel) var det plötsligt slut med vinet för några månader framöver ;-)


Mars var ingen vidare månad ur ett bloggperspektiv sett, jag var urless på mina inlägg med recept (skrev mycket om mat i början på året) och dessutom mådde jag rätt så fysiskt dåligt... Så Jimmy muntrade upp mig så gott han kunde med fina paket ;-)


April var inte heller någon bloggmånad att minnas men i slutet av denna vårmånad valde jag att ge förklaringen till varför jag uppdaterat så dåligt under många veckors tid... Ett syskon till Irma växte i min mage, trots att jag mått rejält dåligt så var lyckan förstås total ♥


Maj var en riktig toppenmånad!!! Först och främst mådde jag mycket bättre och kunde börja njuta av graviditeten på riktigt och sedan innehöll månaden två kanonhärliga resor. Först till Barcelona med finaste vännen Maria och i slutet på maj åkte jag, Jimmy, hans bror Rasmus och Sophia till fantastiska Amsterdam! Och i slutet av månaden fick vi reda på att den lilla människan som bodde i min mage var en lillasyster till vår älskade Irma :-)


Sommartider, hej hej, sommartider!!! I juni var det så dags att låta flyttlasset gå ner till Västkusten och mitt älskade smultronställe Rågårdsvik på Skaftö, finns inget bättre ord för att beskriva den känslan än LYCKA...


Juli var fylld av mys på landet, på Öland och i Göteborg! Inser att jag låter som att jag är nyfrälst just nu men sommaren 2010 var till stora delar väldigt härlig :-)


Innan vi styrde kosan tillbaka till Stockholm i början på augusti hann vi med en tur till Jimmys syster (tillika min vän sedan många år) Jessica med familj på deras fina landställe utanför Ulricehamn. Väl tillbaka i Stockholm blev det bland annat en middagsdejt här i Sjöstaden med gulliga Anna som blivit en god vän under året!


I september kom brorsan upp till Stockholm en helg och vi blev bortskämda med gudagod mat som vanligt när man är i närheten av Henrik :-) I början på denna månad gifte sig också fina vännen Maria med sin Martin i Uppsala och ingen mindre än självaste Thomas di Leva höll i vigselcermonin, det var en underbar dag full av (kosmisk) kärlek ♥


I början av oktober slutade jag jobba och hade det ganska skönt hemma i väntan på lilla Majken! Tre veckor innan beräknad förlossning tog jag och Jimmy in en natt på Elite Hotel Marina Tower och njöt av god mat och lugnet före stormen ;-)


Så kom hon då till världen, vår älskade och efterlängtade dotter Majken Isabella den femte november klockan tio i tre på morgonen. Alldeles, alldeles underbar för att citera allas vår Askungen :-)


December 2010, dagarna rusar förbi med våra två tjejer här hemma! Mysiga mammafikor samsas med amningspass 24/7, bakning och annat pyssel och en hel del telefonsamtal med framförallt syrran om dagarna :-) Det är mysigt och jag tänker verkligen njuta av den här bebistiden som ligger framför mig under 2011!!!

Ja, så var vi snart inne på årets sista dag... Om vi inte hörs av under morgondagen så vill jag önska er alla en underbar nyårskväll och en riktigt skön start på 2011!!! Massor med kramar från er bloggvän Caroline ♥

Kommentarer :

#1: Zandra

Gott Nytt År fina du. Jag hoppas ni får en härlig morgondag! Tack för alla dina ord o tankar de här bloggåret o allra helst nu i slutet.<3 2010 lämnar jag med blandade känslor bakom mej men 2011 kan ju bara bli bättre. Tack igen o en Stor Kram Zandra

skriven
#2: cecce

Vilket fint och händelserikt år du haft!!

Ha nu en riktigt fin nyårsafton och ett gott nytt 2011!!



Skål!

skriven
#3: Sofie

Hej vännen!

Vad roligt det är att kika in här ibland, tyvärr alltför sällan men när jag väl får tummen ur brukar jag "läsa ikapp" vad du pysslar med där borta i storstan.. ; )

Nu är jag ledig ett par dagar, såå skönt! Sover, läser och bara njuter : ) Vi har skaffat en ny TV som vi spenderar mycket tid framför oxå, känns som att vara på bio (jämfört med vår "lilla" 32-tummare vi hade innan...) och vi slukar allt som visas på TV (är mycket bra just nu) plus en o annan hyrfilm...



Önskar dig och din fina familj ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att vi kan ses någon gång under 2011.



Sköt om dig!



Kram Sofie

skriven
#4: Linda - Harmony Home

Oj, vilket händelserikt och fint år du har haft.



Önskar dig Gott Nytt År!

Kram /Linda

skriven
#5: Carolines hemligheter

Sofie:

Gott slut vännen och hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll! Inte enbart framför TV:n hoppas jag ;-)



På tal om TV:apparater så har vår krånglat i flera månader nu men den har ändå fungerat efter att man fått göra nya inställningar varje gång man satt på den men sedan en knapp vecka är den helt död... Och det är ju för trist, att inte ens ha valmöjligheten att sätta på den på kvällen! Så lite beroende av sin TV är man nog allt märker man när den inte vill samarbeta längre :-D



Det hade varit jättekul att träffas snart, kanske kan vi lämna Irma till farmor en fredag eller lördag så kan vi åka ner till Västerås med Majken och bo på hotell i stan en natt. Och då kanske vi får bjuda in oss själva på en middag eller fika :-)



GOTT NYTT 2011!!!



Kramar

skriven
#6: sweetmama

Vilket härligt år du haft. Fin sumering.



Ha ett gott nytt år!!!

Kram

skriven
#7: Anna

Kul att få en snabbresumé av ditt 2010. Önskar dig och familjen ett gott nytt 2011!

skriven
#8: Rosahjärtan

GOTT NYTT ÅR!!!

skriven
#9: Bergskristallen

Gott Nytt År :)

skriven
#10: Therese

Härliga bilder! Gott nytt år i efterskott!Ser verkligen ut som ni hade ett fint år 2010 och speciellt med er nya familjemedlem :) Jag hoppas ert 2011 blir fantastiskt och att ni kanske hittar ert hus! kram till dig

skriven
#11: Bella

Gott nytt år vännen!! Hoppas du har ett fint år framför dig med många glada och minnesvärda stunder med familj och vänner :)



Vill passa på att tacka för dina alltid lika genomtänkta och kloka kommentarer hos mig, du har blivit en väldigt värdefull bloggvän ska du veta!



Kramar Bella

skriven
#12: Anna - Starwoman

Än en gång ett Gott Nytt År min fina vän :-) Vilket härligt inlägg och händelserikt år, hoppas på att detta 2011 blir lika bra!



Stor kram och hoppas vi kan ses snart, när kommer ni tillbaka från Göteborg?



Kraaam

skriven
#13: ♥ Erika - Mamma till två små ♥

Gott nytt år & God fortsättning! Hoppas ditt 2011 blir ett toppenår! kramar

skriven

Kommentera inlägget här :