En trevlig bröllopsdag!


Vacker utsikt över Hammarby Sjöstad från färjeläget på Söder, en underbar vintrig dag har vi haft här i Stockholm idag! Jag och vännen Anna träffades upp på förmiddagen för en promenad i omgivningarna och vi gick över bron till Södersidan och åkte alltså en liten båttur tillbaka till Sjöstaden igen.


Anna passade perfekt in i den vintriga omgivningen...


...och det gjorde sötnosen Maximilian också för den delen :-)


Efter promenaden blev det en fika på det trevliga caféet Linnou (perfekt ställe för föräldralediga mammor och pappor) som ligger längst ner på Lugnets Allé. Jag åt en mycket god hälsotallrik med bl.a kyckling, keso och avokado och efter denna nyttiga lunch...


...avrundades vår trevliga fika med en jättegod sockerkaka (smakade precis som min farmors vilken jag inte ätit på sisådär 20 år så det var lite nostalgiskt) med vanlijsås samt en lite annorlunda varm choklad (själva chokladen satt på en pinne som man stoppade ner i den varma mjölken där den fick smälta)! Härligt :-)


Det är ju så kul att jag och Anna är föräldralediga samtidigt, hoppas att det blir många fikor och promenader under 2011 med de små följeslagarna :-) De var i och för sig inte speciellt synkade idag, medan Maximilian ville vara med och fika så sov Majken som en liten björnunge från det att vi träffades tills att vi skiljdes åt flera timmar senare...

Den 15 december är det idag vilket innebär att jag och Jimmy för tre år sedan i skrivande stund satt vid honnörsbordet i festlokalen Valvet på Skeppsholmen och njöt av vår bröllopsdag ♥ Tre år har alltså passerat sedan den dagen då Irma låg som ett litet, litet frö i min mage vilket knappt någon kände till då...

Vår tredje bröllopsdag firades av förklarliga skäl hemma i år med oxfilé, potatisgratäng, bearnaise och ett glas Amarone samt en pannacotta till efterrätt. Nej, jag har inte briljerat i köket utan vi köpte från Texas Quality Meats i Sickla Köpkvarter (ligger bredvid Erssons Fisk) och Jimmy som är köttmästaren här hemma stekte den ljuvliga oxfilén!

Nu skall jag avrunda denna dag med att röja lite här hemma, eftersom Majken sov sött första halvan av dagen så har hon varit pigg som en liten lärka från tre och framåt vilket föranlett att jag inte kunnat fixa något här hemma under dagen. Men jag skall försöka att komma i säng i tid idag, igår gick jag inte och lade mig förän efter ett på natten och det är alldeles för sent eftersom jag måste upp vid halvåtta och ta Irma till dagis varje morgon...

Sov sött och ha en skön torsdag imorgon, kramar ♥

Kommentarer :

#1: Susanne

Grattis på bröllopsdagen, mannen och jag har våran i morgon och då har vi varit gifta i 21 år, herregud vad tiden går ;)

Vilken härlig dag du haft med Anna idag, önskar att jag också hade någon här i Skåneland som man kunde fika och ha mysigt tillsammans med.



Kram och sov gott

skriven
#2: Anna - Starwoman

Tack rara för idag, är så glad att vi lyckades tajma in vårt barnafödande så bra :-)



Vilken härlig avslutning med god bröllopsmiddag ni fick till! Här är vi ensamma ännu då J inte kommit hem från julfesten än och Maximilisan har knappt sovit en blund idag så förhoppningsvis så sover han gott i natt. Just nu sover han på min arm och jag kör pekfingervalsen på tangentbordet :-)



Sov sött nu så hörs och ses vi!



Kramar

skriven
#3: Rosahjärtan

Vilken härlig dag! Det är så mysigt att dela föräldraledigheten med goda vänner- har varit på mysig playdäjt idag! Är så trött så jag väljer sängen & skriver imorgon!

Grattis på Bröllopsdagen- vilken suverän middag! Mums!

skriven
#4: Hemma hos Katta

Grattis på bröllopsdagen!



Vilken mysig dag det ser ut som ni hade du och Anna! =)



Å det var tider där när dom små bara sov och sov sig igenom alla fikor och promenader. Philip är iofs väldigt lugn och snäll även nu trots att han inte sover lika mycket så jag ska väl inte klaga! =)



Kraam på dig!

skriven
#5: Maria

Grattis till er!!



Kram

skriven
#6: Annica

jag går och lägger mig kl 12 och går upp 5. ;P

skriven
#7: malin

Vad otroligt härligt det såg ut på alla bilder! :D

Den där kakan såg riktigt god ut! Mums :)

skriven
#8: Siolia

Vilken härlig dag :D salladen såg fantastiskt god ut!

skriven
#9: Pillan

Grattis på treårsdagen vad skoj!

Vilken härlig dag ni haft, underbart:)

Kraam P

skriven
#10: Linda - Harmony Home

Vilken mysig dag! Härligt med både långpromenad och fika.



Grattis i efterskott till er på bröllopsdagen!

Kram /Linda

skriven
#11: Hanna

Ni ser ut och haft en super mysig dag :) Det är så mysigt att ut o gå med vagnen . ::)

skriven
#12: Klara

Grattis på bröllopsdan! Du glömde min dag! E vi jämt nu då?! Haha!

skriven
#13: Anna

Grattis i efterskott på bröllopsdagen! Vilken härlig promenad ni fick till i det strålande vädret. Själv har jag åkt på en förkylning och har hållit mig inomhus.. Blev smittad av sambon förmodligen som var risig i helgen. Bara hålla tummarna nu att inte Leo blir sjuk lagom till jul.



Kram

skriven
#14: Ann-Louise

Grattis i efterskott! Tre bra år som vi hoppas blir många fler!! Tänker på era bröllopsbilder ibland på väggen, de är sååå vackra!



Hoppas du fått en skön dag i snökaoset, hemma i värmen. Tur det var igår Anna och du tog en promis!



KRAMAR

skriven

Kommentera inlägget här :