Årets sista fikadejt!


Irma hade det mycket bra hemma hos Anna idag!!! Nicke Nyfiken på TV:n, tre-fyra av Ann-Louises hemmagjorda chokladbollar i magen samt en liten chokladstrut som Annas snälla make bjöd henne på föranledde att Irma gav tummen upp på väg hem i vagnen :-)


Att fika hemma hos Anna är en mycket trevlig sysselsättning, förstås för att Anna är en väldigt gullig tjej men även för att det är så fint dukat och piffat hos henne och ej att förglömma: de SMARRIGA, hembakade kakor som bjuds på! Ja, jag är en gottegris av stora mått och blir förtjust som ett barn på julafton av att få syn på en sådan här kaka ;-)


Majken gjorde en favorit i repris, nämligen att bänka sig i Maximilians sköna babysitter där hon "chillade" en stund medan vi andra fikade...


Gulliga Ann-Louise såg väldigt nöjd ut där hon gick omkring med sötnosen Maximilian i sina armar under en lång stund. Undrar om man kan anställa dig som nanny att ringa in med kort varsel vid behov (typ som Isabel Adrian gjorde om ni såg det avnsittet av Hollywoodfruarna, hihi)???


Tre ladies och en liten gentleman!


Jag och Ann-Louise stod som två tonårstjejer på gatan utanför Annas hus innan vi skiljdes åt och försökte att föreviga oss tillsammans någorlunda i mitten av ett kort, detta var det bästa jag lyckades åstadkomma.

Just nu sitter jag och väntar på dagens middag som står i ugnen, det blir rester från igår då jag gjorde mina smarriga gratinerade kycklingfajitas med en favoritsallad (machésallad, fetaost, torkade tranbär, rostade pinjenötter och en god vinägrette på). Irma har åkt till Värmdö där hon skall vara tills imorgon så det är ovanligt lugnt här hemma just nu ;-)

Dagen har som ni förstår av bilderna ovan varit mycket trevlig, tack för mysiga timmar Anna och Ann-Louise!

Imorgon blir en lugn dag då Maria kommer över några timmar för att hänga med mig och Majken (ja, så då var det ju faktiskt inte årets sista fikadejt idag när jag tänker efter...) och sedan skall det fixas inför nyårsafton då Jimmys bror med flickvän kommer över för att laga en god middag och umgås hela kvällen lång, skall bli supertrevligt!

Oj, nu är maten klar (mer än klar med handen på hjärtat, det tog visst lite längre tid än vad jag räknade med att skriva detta inlägg)!!!

Ha en härlig kväll, puss & kram ♥

Kommentarer :

#1: Ann-Louise

Ha, ha klart jag kommer om ni behöver mig! Tror till och med att jag är betydligt billigare att ringa in också, kommer faktiskt frivilligt ;-) Inser att det gått en massa år sen jag roddade ihop allt med två små en gång i tiden, men jag minns det som igår när jag träffar dig och sötnosarna. Jag lovar att det är värt det tusen gånger om även om det är jobbigt då man är mitt uppe i det. Usch, vad fort tiden går så försök se det härliga med det varje dag :-)



Tack själv Caroline, nöjet är helt på min sida, men blir lika rörd jag av dina ord. Ni är så välkomna i början av nästa år! Fin fina promenadstråk i nationalparken här!



Hoppas du får rå dig lite själv några dagar nu och får en fin stund med din vän i morgon!



Kraaam

skriven
#2: Ann-Louise

PS. Fortfarande avundsjuk på tjejernas Pippi-tröjor...DS.

skriven
#3: Ann-Louise

Jag igen....ha, ha.

Har kollat in det område du frågade om och Trollbäcken är ett bra område. Du sa Bollmora och det får tummen ner dock...

Där går det direktbussar till stan bra nära det huset! Och vi får bara 10 minuter till varandra ;-) Lugnt, fint och badsjöar nära, bra skolor och idrottsplatser, mataffärer osv. Jag skulle gärna bo där!

Kram

skriven
#4: Bella

Så mysigt ni ser ut att ha haft idag, även om jag inte känner någon av er så verkar ni vara så goa alla tre att jag blir så glad för er skull för att ni funnit varandra och jag hoppas ni har många trevliga promenader och fikastunder framför er :)



Tjejerna pippi-tröjor är ju för söta :)



Hoppas du får en mysig kväll nu vännen!



Kramar Bella

skriven
#5: Ann-Louise

Huset såg mycket trevligt ut tycker jag. Har en kollega på jobbet som bott där och det verkar vara ett lugnt område och helt klart ett "skötsamt" sådant. Har aldrig hört något annat. Då det är villor runt om bara så antar jag att det bor mycket barn där och det finns en hel del skolor runt om så de måste ju ha underlag för det. Man får bara köra 30 km/h där osv. och det ser så mysigt ut på sommaren. Beas kompis bor där och de är en "fin familj" med hyfsade inkomster osv. ja du hajjar!

Åk och kolla, det förlorar ni ju inget på. Antingen känns det rätt eller så känns det fel ;-)

skriven
#6: sweetmama

Vad mysigt med tjejfika. Och goda bakverk speciellt när någon piffat och tänkt till lite extra säger man inte nej till :o)

skriven
#7: Zandra ☆

♥ Tack!

Vilken mysig dag ni haft.

Och tjejerna är ju bara så söta i sina "Pippi-tröjor" en sådan måste mina framtida barn ha ;-)

För nog finns det framtidshopp om än inte lika starkt som innan så finns det ett hopp. Och det är ju de sista som överger än heter det ju.. :-)

Ja jag trodde inte det skulle kännas så ok att skriva ut delar av mina tankar och känslor men det gör det. Även om man kanske håller "igen" lite så är det skönt att få ut en del.

Hoppas du får en mysig date även imorn.

Kramar ♥

skriven
#8: maria

vad mysigt ni ser ut att ha haft :)

fina tröjor på småttingarna....



natti natti :)

skriven
#9: mammorama

Härligt med en fika-dejt och med en massa godsaker!



Vet du vad, jag kikade på dina bröllopsinlägg och jag tror att jag såg er i nyaste nummret av Allt om bröllop (fotospecial artikel)?!!



Ang nyår så kommer vi också fira det hemma i lugn och ro. Känns bekvämt när man har småttingarna att tänka på.

skriven
#10: Anna

Hej!



Hmm jag kommer inte ihåg hur lång tid efter förlossningen det är ok att träna, du får nog höra på efterkontrollen, det är säkert olika för alla också. Jag tog det säkra före det osäkra och väntade två år drygt ;-)



Mysigt med fikadate!



Kram

skriven
#11: Linda - Harmony Home

Vad mysigt med fikadejt och vilka fina bilder.



Hoppas du får en fin torsdag

Kram /Linda



skriven
#12: Therese

Så fint de matchar med kläderna, lika kul att matcha de smås kläder. Jag får nöja mig med lite mindre matchning då det är svårare att matcha till en liten kille men vi har våra Uggs :) ang. chokladen så blir det nog en kopp om dagen men kanske det funkar i alla fall....om man tar en promenad som kompensation, vilket jag inte gjort. Hoppas ni får en fin näst sista dag på året. kramar Therese

skriven
#13: Madde

Vilka underbara bilder och jag älskar de där pippitröjorna, min Filip har fått en åxå:)

skriven
#14: Marie - Den Moderna Familjen

Å så söta flickor i likadana pippitröjor!



Gott nytt år och trevlig resa till västkusten!



Kram Marie

skriven
#15: Susanne

Sååå mysigt ni har tillsammans...blir lite avis ;)

Lycka till med eventuellt framtida husköp.



Kram och Gott Nytt År

skriven
#16: Anna - Starwoman

Godkväll i stugan :-) Allt bra här dock fullt upp inför morgondagens nyårsmiddag plus en bebis som är väldigt mammig och vill bara ligga vid bröstet. Så där bra kombo ;-)



Önskar er en fin nyårsafton och gott nytt år så hörs vi! Kraaaaam

skriven

Kommentera inlägget här :