Ny bil!


Vi har ju, som jag skrivit om tidigare, börjat fundera på en större bil men hade egentligen inte kommit så långt i våra planer när Jimmy fick besked från sin arbetsgivare att han har rätt till firmabil! Suveränt, då löser sig ju hela bilfrågan på ett väldigt bra sätt och redan på måndag "får" han först en Volvo s60 och därefter den bil som vi skall ha framöver, en gråmetallic Volvo v70. Lite sorligt är det att vi skall sälja vår fina, fina Skoda Fabia men när man väl får sätta sig i en stor, säker och snygg Volvo kommer det nog att kännas toppen :-)

Irma sover och jag håller på att beta av "att göra"-listan som jag bloggade om igår, känns bra! Egentligen borde jag våttorka golven också som ser helt bedrövliga ut men ibland (eller typ alltid för att vara petnoga...) får man prioritera ;-) Kanske hinner jag med dem också innan lilltjejen vaknar...

Nästa vecka börjar vi med Middagsfrid igen, vi har diskuterat om vi skall anlita städhjälp varannan vecka eller istället börja med matkasse och kom fram till att städningen är ju egentligen enklare att ta hand om än att planera god och näringsriktig mat varje dag och inte frestas av hämtmat eller falukorv allt för ofta... Så Middagsfrid får det bli, lovar att lägga ut de bästa recepten på bloggen framöver :-)

Nej, nu skall jag fortsätta med mina "måsten", stor kram på er ♥

Kommentarer :

#1: Emma

God kväll gullan!



ÅH! Jag hade mer än gärna kört runt i en snygg v70. Tror ni kommer att stortrivas. Gillar verkligen inredningen & utseendet på nya v70.



Ibland är de verkligen svårt att laga "rikig mat".O fantasin an tryta också. Men då är de bra att kolla runt på bloggar då får man alltid något tips! Ser fram emot dina tips ; - )



KRAMAR i massor

skriven
#2: Bella

Tycker Volvo V70 är en jättesnygg bil, hoppas ni kommer bli nöjda med den, perfekt med firmabil, det löste ju era funderingar på större bil :)



Gott att få gjort lite på den där ständiga att göra-listan och att få hem näringsriktigt mat låter som en dröm, så lätt att man köper med hem eller sitter där med sin falukorv och snabbmakaroner allt för ofta...



Hoppas du får en skön torsdagkväll



Kramar Bella

skriven
#3: Aboura

cute blogg!

skriven
#4: Susanne P

Spännande, jag ser fram emot lite nya recept och nya ideér!

Kram

skriven
#5: Anna - Starwoman ☆

Hoppas du fått gjort klart dina jobbiga måsten denna torsdag, alltid skönt när de väl är avklarade =)



Snygg bil. Vi hade en S60 för några år sedan och jag var supernöjd med den, skön att köra. Säkert lika bra med en V70 och gott om plats kommer ni ha. Vet jag vem jag ska ringa om jag ska åka till Ikea ;)



Har du hört ngt från K? Trodde först att hennes blogg bara strulade tillfälligt, men verkar ju vara helt borta..? Hoppas inget har hänt henne. Har du kontakt med henne? Ska ni ses nästa helg? Blir nog inget västkust besök nu med tanke på all snö. Men nu har jag fått förfrågan om vi kan skjuta på morgondagens tjejmiddag till nästa fredag.. men blir så osäker på hur du och K bestämt?



Tycker oavsett om jag är med er eller inte nästa fredag tycker jag att vi ska ses snart. Hur ser det ut framöver? Lust att ses och dricka vin och äta som vi brukar?? =)



Kramis



Ps ska bli spännande medrecepten och middagsfrid, ds

skriven
#6: A home far away

Grattis till bilen, V70 är en stabil familjebil, vi hade en sån innan vi flyttade utomlands:)



Ha en fin dag!

Kram Gunilla i Singapore

skriven
#7: Susanne

Roligt med en nu bil, perfekt att ni fick en firmabil :o)

Trevligt med lite recept på bloggen.



Må så gott

Kramen

skriven
#8: cecce

Hej!

Grttis till bilen! En V70 hade jag gott kunnat tänka mej och ni lär inte bli besvikna!



Vad spännande med Middgsfrid!! Ska bli kul att se vad ni tycker om det. Har själv funderat många gånger på om det hade varit något för oss. Vi har ju valt städhjälp istället. tyvärr sa vi uppvårt abonnemang med städbolaget då vi inte var helt nöjda så vi måste hitta någon ny. Är vid det här laget ganska kräsen...:-)

Är jätteglad för alla fina recept du lägger ut!



Ha en fin fredag!

Kram

skriven
#9: Therese

Det kommer nog bli kanon! Vi har bara hyrt den någon gång och den funkade riktigt bra och är rymlig. Hoppas ni får en fin fredag. kramar

skriven
#10: sweetmama

Förstår att du kommer sakna din Skoda Fabia, jag har en sån ;o)

Middagsfrid lät ju smart det ska bli kul att se lite bilder från. Har funderat på att testa det jag med

skriven
#11: Ann-Louise

Härligt med en Volvo!! Vi har en silvermetallic just och jag känner mig så säker i den!! Bra jobb där ;-)



Skönt med mathjälp med färdiga menyer. Har vänner som har något liknade och de är nöjda.



Önskar dig en fin fin kväll och helg! Vi måste få till vår träff snart också!



Kramar

skriven
#12: Marie

Åh, varför orkar man aldrig våttorka? Känns alltid som om det är så väldigt många punkter man måste klara av innan man kommer dit... (som att typ plocka undan och dammsuga)... Låter kul med Middagsfrid, väldigt lyxigt för oss andra om vi får ta del av dina recept! Här blir det dessvärre hämtmat när orken tryter, vågar inte ens säga hur ofta... Men förstår att det blir annorlunda med barn i familjen, då får man ju tänka lite mer på vad maten faktiskt innehåller!



Hoppas ni får en supermysig helg!

skriven
#13: Susannes Liv

GRATTIS till bilen!!!



Själv köpte vi en ny Ford för ett tag sedan och den har jag lust att åka på "tippen" med. Vi msåte ha fått ett riktigt måndagsexemplar...



Bra idé med Middagsfrid!



Ha en fin dag!



kramar

skriven

Kommentera inlägget här :