En hemlis...



Några bilder från gårdagen. Till lunch köpte vi hem smörgåstårta från Erssons fisk i Sickla och innan middagen med vänner & Jimmys bror drog igång kom B & G över på ett glas bubbel och gav Jimmy jättefina presenter. Middagen glömde jag helt bort att fota, stod i köket halva kvällen och fixade med bl.a kvällens Coq au Vin (från Mannerströms Husmanskonst) men en bild på tårtan (som gick i åt i ett nafs, väldigt enkel & väldigt god) kom jag faktiskt ihåg att ta :-)

Söndagskväll igen, dagen efter makens födelsedag samt dagen före första februari 2010! Igår hade vi en riktigt mysig dag och kväll och idag har vi efter några timmar ute i det underbara vintervädret varit hemma och bland annat ätit pizza samt kollat på partiledardebatten på TV. Om jag skall avslöja en "hemlis" om mig själv så är det att jag ÄLSKAR debatter mellan två eller flera partiledare, allra bäst är det förstås om alla partiledare är med. Jag tycker att alla sju är riktigt duktiga retoriker och till skillnad från en del andra (vad jag hört tycks vissa har väldigt svårt för henne) så tycker jag nästan alltid att Maud Olofsson är riktigt underhållande att lyssna till, rakt på sak och lagom bitsk. Lite som en ettrig terrier, haha ;-) Annars tyckte jag nog Reinfeldt var bäst ikväll även om alla sju som sagt var pålästa, engagerade och underhållande att lyssna till. Det kan nog bli ett riktigt spännande valår, det här!

Nu skall jag läsa bloggar en liten stund, därefter blir det Rapport och sedan sängen. Kram på er och ha en bra start på nya veckan ♥

Kommentarer :

#1: Daniel

ojoj så kul me makens kalas.. önskade jag va där å fick slafa i mej tårta!

skriven
#2: Susanne P

Så mycket gott! Ni verkar ha haft en bra dag!

kram

skriven
#3: Ann-Louise

Såg också delar av debatten igår och jag kan hålla med om underhållningen i det hela. Skulle dock inte vilja vara moderator i det sammanhanget ha, ha.



Vilken mysig dag ni hade igår! Maten lät ju god och tårtan får mig att längta till sommarens fester!



Kram

skriven
#4: Emma

Hallosan!



Duktig du är som håller dig uppdaterad & tittar på debatter! Jag är otroligt dålig på de där. Borde bli mycket bättre! Skärpning!



Hoppas du haft en fin start på veckan gumman!



KRAMAR

skriven
#5: Sofie

Visst är det fint med vita tulpaner? Spenderar en förmögenhet på färska blommor, särskilt vita tulpaner o lijor : )

Håller helt o hållet med dig när det gäller partiledardebatter, det är riktigt underhållande! O dessa lär vi få se mer av under året.. kan nog bli ett spännande val i september : ) Håller oxå med dig ang Maud, tycker hon är otroligt duktigt på att debattera, påläst, kvick o med lite personlighet o humor. Undrar faktiskt (även om detta är ett tjatigt ämne..) om hon hade bedömts annorlunda om hon varit man. Förstår inte varför folk retar sig på henne. Däremot Mona Sahlin.. : o Hon ger mig the creeps, osympatisk o falsk!



Hälsa så gott till Jimmy o gratta honom i efterskott!

Hoppas allt är bra med er alla!

Kram från Västerås

skriven
#6: Sofie

Förresten... Den där tårtan såg otroligt smarrig ut... Synd att man inte bor närmare : )

skriven
#7: Emelie

Ja alla har vi ju våra intressen... =) Bra att du har koll inför valet senare i år då!

Kram

skriven
#8: Karin

Så duktig du är som är insatt och uppdaterad i såna viktiga ämnen. Själv är jag hopplös =)



Hoppas första februari har varit en bra dag!

Kramar

skriven
#9: Bella

Vilken kanonhelg ni verkar ha haft, hade gärna smakat på den tårtan också, ser riktigt smattig ut :)



Duktig du är som håller dig uppdaterad och följer debatter, är lite dålig på det...



Sommaren med Göran var riktigt kul så har du inte sett den så ska du absolut se till att göra det!



Hoppas du haft en bra dag



Kramar Bella

skriven
#10: Carolines hemligheter

Sofie:

Vad kul att höra ifrån dig, jag tänkte på dig häromdagen och att det hade varit så roligt att åka till er någon lördag eller söndag med lite nybakt och bjuda in oss på en kopp kaffe :-)



När jag ändå har ett tulpanfreak "på tråden" kanske jag kan få fråga om du har något hemligt knep för att hålla tulpanerna i form i mer än två dagar...? Mina ledsnar så fort, vet inte vad jag gör för fel!



Hoppas att allt är bra med er, stor kram och hälsa till "maken" :-)

skriven

Kommentera inlägget här :